Els artistes de Propaganda pel Fet pel broc gros als Premis Carles Santos 2022 de la Música Valenciana

De les 15 categories oficials a competició, els artistes de Propaganda pel Fet opten a fer-se amb premis a 6 d’elles

Smoking Souls és l’artista que acumula més nominacions de tots els premis: amb ‘La Cura’, els pegolins es poden alçar enguany amb 3 guardons

A la categoria de Millor Gira, Propaganda pel Fet hi participa amb 3 artistes dels 4 nominats i a les de Millor Disc de Fusió i Millor Disc de Música Tradicional i Popular hi opta amb 2 nominats del total de 4

El 2022 ha sigut un molt bon any per la música en termes generals. A Can Propaganda pel Fet a nivell discogràfic és una bogeria (completarem l’any amb 30 singles i 13 àlbums editats) i pel que fa als concerts hem gestionat enguany de manera integral vora les 500 actuacions arreu del món. Gran part de la producció de la casa és ben valenciana, des de fa anys, i el 2022 també.

Tal és així que els Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que enguany celebraran la seva 5a edició, ja han fet pública la llista de nominacions oficials a les diferents categories a competició. I des de can Propaganda pel Fet estem ben contents de trobar gran part de la nostra activitat d’enguany reflectida a l’estol de nominacions. En primer lloc, perquè de les 15 categories, fins a 6 d’elles compten amb presència d’artistes de la casa amb opcions a guardó i d’entre elles, la de Millor Gira suma fins a 3 artistes sobre els 4 possibles amb opció a premi (ZOO, Xavi Sarrià, Smoking Souls) i dues categories, les de Millor Disc de Fusió i Millor Disc de Música Tradicional i Popular compten amb 2 projectes de la casa sobre els 4 possibles, Auxili per 'Guaret' i Xavi Sarrià per 'Causa' a Fusió i l’OMAC per 'Trencadís' i Marala per 'Jota de Morir' a Tradicional i Popular, respectivament. La felicitat també arriba perquè l’artista que més nominacions acumula no és altre que Smoking Souls, que rematen amb aquesta notícia un any superb d’ençà la publicació del seu celebradíssim darrer disc 'La Cura'.

Celebrem doncs el gran moment de la música del país i l’alt nivell de tots els nominats. Molta sort a tots els projectes cridats a alçar-se amb els guardons i molta sort i encerts pel jurat, que ho té complicadot, complicadot, complicadot. Tot plegat, amb brindis final, es resoldrà el 16 de desembre al Teatre Principal de València. Salut i música!


CATEGORIA MILLOR DISC DE ROCK

SMOKING SOULS per ‘LA CURA’

CATEGORIA MILLOR DISC MÚSICA URBANA

JAZZWOMAN per ‘ATLANTIS’

CATEGORIA MILLOR DISC DE FUSIÓ I MESTISSATGE

AUXILI per ‘GUARET’
XAVI SARRIÀ per ‘CAUSA’

CATEGORIA MILLOR DISC DE MÚSICA TRADICIONAL I POPULAR

MARALA per ‘JOTA DE MORIR’
OMAC per ‘TRENCADÍS’
CATEGORIA MILLOR DISSENY

‘La Cura’ de SMOKING SOULS

CATEGORIA MILLOR GIRA

SMOKING SOULS per ‘LA CURA’
XAVI SARRIÀ per ‘CAUSA’
ZOO per ‘LLEPOLIES’