Marala

Marala són la catalana Selma Bruna, la mallorquina Clara Fiol i la valenciana Sandra Monfort. S'interessen per la tradició com a força d'innovació i ho fan a tres veus, amb guitarres i amb una capa subtil d'electrònica. Són virtuoses i curoses. Tenen la voluntat d'estirar el fil de la intimitat i fer-lo visible. També les empeny la ràbia d'haver hagut de callar durant segles, i estan compromeses a no fer-ho més. Les seves cançons beuen del present i procuren fer honor al passat.

En actiu des del 2018 amb el seu primer disc, A trenc d'alba (U98music, 2020) ara ens presenten un àlbum contundent i esperançador sobre la mort, Jota de Morir (Propaganda Pel Fet!, 2023). A partir d'una investigació sobre la mort en la música tradicional, han volgut continuar posant veu a aquesta temàtica, i a desencasellar-la dels racons silenciats. Han volgut també trobar-li la llum, la ràbia, la pena, la ironia i tants prismes com els ha estat possible.

ANY DE FUNDACIÓ: 2018
LOCALITAT: Sant Cugat - Palma - Pedreguer
ESTIL: música tradicional i innovació

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Talent Barcelona | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


DISCOGRAFIA Marala

MARALAJora de morir

MARALA
Jora de morir

MARALAA trenc d'alba

MARALA
A trenc d'alba

VIDEOS Marala

  • MARALA
    Al Teatre Principal de València

    Play

  • MARALA
    Rosa i espina (videoclip)

    Play