DJ Trapella

Des del Maresme tropical arriba la DJ Trapella, per posar-ho tot del revés. DJ Trapella és ja especialista en deixar petjada per allà on passa amb els seus plats i la seva selecció de hits que fa embogir al públic.
La Trapella és una DJ de veritat, que puja a l’escenari amb tocadiscos i mixer, que entre cançó i cançó té la capacitat tècnica d'incloure scracth, toneplays, beatjuggling... Recupera l'essència del DJ, agafant la centralitat de l’escenari i situant al DJ com un artista amb la capacitat de generar un show que no deixa a ningú indiferent.
Obertament LGBTQ+ i amb identitat de gènere dissident, amb el color lila present representant la lluita feminista, DJ Trapella crea una festa eclèctica, mesclant els èxits més actuals amb els més alternatius, de forma que les sessions siguin dinàmiques, fresques i sorprenents, transversals i populars, sessions perquè balli tothom.
La Trapella a més a més és la DJ de Tribade, una formació de Rap amb la que aquest any ha voltat per tot el país, i part de l'estranger,visitant ciutats com New York, Bogotá, Roma o Ciudad de México.
Gresca i una tècnica exquisita, Trapella és una real DJ i està a punt per reventar-ho tot!

ANY DE FUNDACIÓ: 2017
LOCALITAT: Maresme tropical
ESTIL: DJ, scracth, toneplays, beatjuggling...

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Litus (+34) 615 276 902 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Concerts DJ Trapella