‘Romandiñarme Camelo’, nou disc d’Achilifunk Sound System, ja disponible en precomanda

Els reis absoluts de la rumba catalana del sXXI, Achilifunk Sound System, publicaran el seu sisè àlbum d’estudi el 10 d’octubre i des d’avui ja pots fer la comanda del teu vinil a la nostra botiga online

Per celebrar la nova, avui us oferim un clip marca de la casa amb el darrer avançament del disc, “No, que no”, una rumba electrònica de tall clàssic que podrien haver signat Los Amaya des de Londres i que, com la vida misma, conté una lletra absolutament absurda ideal pels temps que vivim

‘Romandiñarme Camelo’ té 10 nous talls més electrònics que rumberus i compta amb les veus femenines de Haruka Akamatsu, Dry Martina, Mati Pando (de Tilde), Alicia Maluquer (de Cola Jet Set) i les bèsties del turntablism DJ Fonki Cheff i Rosvil, entre altres!


Escolta ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

                 

BANDCAMP (free download)

COMPRAR VINIL

Amb una senzilla nota el guru de la rumba catalana del sXXI i inventor del gipsy soul Txarly Brown ens fa a mans del darrer i sisè nou disc del combo de gitanos i paios Achilifunk Sound System. ‘Romandiñarme Camelo’ és el nou artefacte sonor de la banda barcelonina, un disc amb 10 noves peces que naveguen més per l’electrònica que la rumba però que recullen finalment l’essència transgressora i gamberra de la proposta. Hi podem destacar la presència de fins a 4 veus femenines convidades, els scratchings de DJ Fonki Cheff i Rosvil, els beats de DJ Makala i les (per)versions en clau northern gipsy soul (un gran terreny per explorar) de “Sólo pienso en bailar” amb Los Retrovisores o gitano-skatalítiques a “Fast fut” amb Mr Freak Ska. El disc sortirà el 10 d’octubre en digital i en edició exclusiva en vinil de 12”, del qual ja podeu fer precomanda a la nostra botiga online. No badeu, perquè dels discos anteriors queden unes poques còpies al nostre magatzem, i fer-se amb una còpia a altres llocs implica passar a pagar preus de col·leccionista. Para muestra, un botón: l’afamat disc-jòquei nipó DJ Koco ha usat darrerament el tall “I believe in miracles” i el single en 7” ha volat i s’ha posat pels núvols.

Per celebrar l’arribada del nou vinil a la nissaga, avui posem en circulació el darrer avançament del disc, amb un clip de la cançó “No, que no”, una rumba electrònica de tall clàssic que bé podrien haver signat els Amaya si els portéssim al sXXI i els deixéssim anar un parell de mesos a Londres. Disfruteu-la i feu gasto a la botiga pillant plàstics ben planxadets! Entretant, us deixem amb el track-list del disc i la comunicació del grup des del seu quarter general barceloní: “Aquest LP hauria d’haver aparegut el 2019. No vam arribar a temps. Vam avançar el disc “Instru Mental” (Buenritmo, 2019) i finalment aquí el tenim. F!. Us l’hem tornada a colar. Segons la lletra de “Chaví”: Casarme Quiero. Ens vam camelar a Haruka Akamatsu, Alicia Maluquer, Dry Martina, Mati Pando, Isabel Vinardell & Poochyeeh (Sweet Barrio) per endolcir la fórmula Achilifunk. Les dues últimes no van poder. Rumba i funk sense sentit a la cerca d’un discurs. Així ens va. El nostre problema coincideix amb el que tenen els botiguers del vinil quan tenen els nostres discos a les mans: “aquesta merda on la col·loco?”. Deixa-la caure, acotxa-la bé. Almenys tu, infeliç comprador, podràs presumir de posseir el trèvol de deu fulles. Gràcies per suportar-nos.”


Achilifunk Sound System 'Romandiñarme Camelo'

A1 — DIME LA VERDAD feat. Dry Martina & Fonki Cheff
(Lyrics: Laura Insausti / Music: Jack Tarradellas, Carles Closa, Lalo López)

A2 — MAGIA feat. Mati Pando
(Lyrics: Fermín Mínguez / Music: Jack Tarradellas, Carles Closa, Lalo López)

A3 — PURA ENTRAÑA feat. Alicia Maluquer
(Lyrics: Alicia Maluquer / Music: Jack Tarradellas, Carles Closa, Lalo López)

A4 — HAB. 409 feat. Alicia Maluquer & Fonki Cheff
(Lyrics: Alicia Maluquer / Music: Jack Tarradellas, Carles Closa, Lalo López)

A5 — PENA feat. Jack Chakataga
(Lyrics: Fermín Mínguez / Music: Jack Tarradellas, Carles Closa, Lalo López)


B1 — NO, QUE NO feat. Rosvil
(Jack Tarradellas, Carles Closa, Lalo López)

B2 — FINAL RAIN feat. Haruka Akamatsu & Dj Makala
(Lyrics: Masako Arikawa / Music: Yasuo Kosugi)

B3 — MORIREMOS feat. Fonki Cheff & Dj Makala
(Jack Tarradellas, Carles Closa, Lalo López)

B4 — SOLO PIENSO EN BAILAR feat. Los Retrovisores
(Lyrics: Victor Asensio / Music: Hadley Murrell & James Mitchell)

B5 — FAS FUT feat. Mr. Freak Ska
(Lyrics: Jaume Cuadrada, Carles Closa / Music: Music: Alerth Bedasse)

Fes-te amb la saga de vinils dels Achilifunk Sound System, en queden pocs i van buscats!
www.botiga.ppf.cat