Carmen Xía presenta “La Juani se va de guateque”, EP de remixos del seu hit “La Juani”

Eddie Coopermen (Space Surimi), laespadayelclavel i Suzio Tarik assalten el hit “La Juani” de la rapera-coplera gaditana Carmen Xía i pareixen 3 remixos que van del Miami Bass al hip hop retro passant pel dembow i els motius sonors andalusís

Carmen Xía publica el EP de remixos ‘La Juani se va de guateque’ després del seu primer llarg ‘La Herida’ i un recent single titulat ‘mami mami’ que és l’avant-sala del seu proper segon llarga durada


Escoltar CARMEN XÍA

           

01 - La Juani - Eddie Coopermen Remix

Eddie Coopermen, o el que és el mateix, el 50 per cent de Space Surimi, repassa amb tot el seu art i la seva lírica surrealista aquest èxit on, a més, ens dóna molts més detalls de La Juani i el seu entorn. A la producció els acompanya l'habitual Suzio Tarik, que ha jugat amb elements de Miami Bass o del hip hop retro amb sintetitzadors moderns. Partint d'aquests elements, el més interessant és com ha girat la cançó: el que abans era el baix ara és la melodia principal i el que abans era la melodia ara són els baixos. Rítmes trencats, veus robòtiques, teclats fantasmagòrics i scratches impossibles perquè La Juani marxi amb tota la seva gent de Guateque.

02 - La Juani - Suzio Tarik Remix

En aquest Remix, Suzio Tarik ha reformat tot el material melòdic perquè segueixi estrictament la veu, en un estil més propi de la música marroquina. En conjunt, el disseny del so pot recordar al Dembow o al Moonbathon però amb un èmfasi particular en percussions i elements sonors àrabs. A més, Tarik s'ha permès jugar amb l'estructura del remix, fent-la totalment diferent de l'original, creant fins i tot seccions noves a partir de frases soltes de la cançó i aplicant, mitjançant scratches, una nova dimensió a la tornada.

03 - La Juani - laespadayelclavel Remix

El Remix de laespadayelclavel és el més evocador i eteri de totes les versions, amb moments en què la genialitat arriba a un altre nivell, com quan ressona la melodia de la tornada amb una flauta de carnaval. En l'univers d'Arturo González es barregen aspectes sonors universals amb elements locals per crear un remix més íntim amb el qual La Juani podria descansar després de la seva jornada laboral.

ESCOLTAR "La Juani se va de Guateque"


Més info CARMEN XÍA
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


DISCOGRAFIA Carmen Xía

CARMEN XÍA La Juani se va de Guateque (EP remixes)

CARMEN XÍA
La Juani se va de Guateque (EP remixes)

CARMEN XÍALa herida

CARMEN XÍA
La herida

CARMEN XÍAÊppuma y Râttrohô (single)

CARMEN XÍA
Êppuma y Râttrohô (single)

CARMEN XÍALa Juani (single)

CARMEN XÍA
La Juani (single)

CARMEN XÍAOrguyoça (single)

CARMEN XÍA
Orguyoça (single)

VIDEOS Carmen Xía

  • CARMEN XÍA
    Êppuma y Râttrohô (videoclip)

    Play

  • CARMEN XÍA
    La Juani (videoclip)

    Play

  • CARMEN XÍA
    Orguyoça (art track)

    Play