Menú Achilifunk Sound System
| INICI | ACTUALITAT | CONCERTS | BIO | DISCOGRAFIA | VÍDEO |

The Ska EP: rumbes per reggae i ska de la mà d’Achilifunk Sound System en vinil 7”

No estaban muertos, estaban en Kingston tomando Red Stripes: “The Ska EP” ja és disponible en digital i en vinil 7”, nou artefacte dels mestres de la rumba catalana del sXXI, Achilifunk Sound System”

Txarly Brown i el seu combo de gitanets i paius catalans presenten 4 covers de clàssics de la rumba catalana passats pel sedàs jamaicà: Peret i el Pescaílla meets Prince Buster i Bob Marley

Edició limitada, numerada i muntada a mà de 300x vinils de 7” amb 4 cogombres de Chacho, El Lebrijano, Bob Marley i Mr Freak Ska: fes-te amb el teu que les precomandes han volat!


Escoltar ACHILIFUNK

           

L’almoina és l’aliment de l’artista. Txarly Brown es treu de la màniga nou producte per gratar un euro als seus seguidors més sonats. Reciclant quatre dels temes editats prèviament als discos ‘Robot Caló’ (2015), ‘Disco Jondo’ (2016) i ‘Romandiñarme Camelo’ (2020), el gurú de la rumba catalana del sXXI s’inventa un single de vinil en format extended play amb quatre temes temàtics: rumba per jamaicanes, reggaes arrumbats. Numerats a mà per ell mateix, manufacturats a casa seva i posats dintre de plstic bags per la disquera Propaganda pel Fet! Amb aquest nom, ja ho diu el Txarly, a la casa dels discos només els hi falta comprar-se un ciclomstil i tornar a fer volar pamflets des dels terrats mentre la gent inventa balls comanyonescus a TikTok. Quin món més xupi guai que ens ha quedat. File Under: Ska i Reggae agitanat. No hi ha un altre calaix? No en teníeu prou amb “rumba electrònica i ballable? I així sempre, i fins la fi, doncs Achilifunk és el projecte inclassificalbe que demana almoina i prega per un lloc a un món que no existeix: avui és ska aflamenat, reggae gitano, skingeadh rumba. I aíxi, amics, no hi ha manera de sortir de la margera. Quina puta merda de promo.

'THE SKA EP' JA DISPONIBLE!


Més info ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY