• 00-SARA-SOCAS-2023
  • 02-LIA-KALI
  • 02-MARALA
  • 02-XAVI-SARRA-2018
  • 03-AUXILI-2018
  • 03-BOOMBOOMFIGHTERS
  • 03-CANCHALERA
  • 03-CARMEN-XIA
  • 03-DJ-TRAPELLA
  • 03-GUINEU
  • 03-LA-MARIA
  • 03-LA-OTRA-2021
  • 03-MAIO-2021
  • 03-MILENRAMA
  • 03-OMAC
  • 03-ZOO-2021
  • 03b-VALIRA2018
  • 04-MALUKS
  • 05-BOIKOT-2021
  • 05-ELANE-2021
  • 05-tropicalgalaxia-banner
  • 06-JAZZWOMAN-2019
  • 06-OVIDI4
  • 06-SMOKING-SOULS-2018
  • 06-TRIBADE-2020
  • 07-PIRATS-SOUND-SISTEMA-2018
  • 08-FELIU-VENTURA
  • 12-GOS-D
  • 13-HERMANO-L
                     

Ja és disponible ‘La Cura’, el flamant nou àlbum dels Smoking Souls

Els alacantins ens presenten el seu nou treball d’estudi, enregistrat la tardor de 2021 en un tour per 7 estudis d’arreu de l’estat espanyol i on cada cançó compta amb la petja de productors com Sam Ferrer, Tono Hurtado, Pablo Martínez, Santi García, Yon Mikel García, Joan Gilabert, Jaume Faraig o Juan Blas

‘La Cura’ conté 7 canonades 100% Smoking Souls, amb guitarres esmolades, riffs elèctrics, melodies èpiques i lletres corprenedores amb les col·laboracions especials de David Ruiz de LA MODA, Juan Blas de Nothink i Bala

La gira de presentació començarà el 4 de març al Razzmatazz 1 de Barcelona i passarà per la Mon de VLC el 12 i Alacant el 30 de març i Bilbo i Madrid els dies 1 i 2 d’abril respectivament


ESCOLTAR Smoking Souls

           

Guitarres esmolades, riffs elèctrics i melodies èpiques. Aquesta és la fórmula que la banda pegolina de rock Smoking Souls vénen cultivant en la seva breu però intensa trajectòria, que reblen aquest 18 de febrer de 2022 amb la publicació del seu cinquè disc d’estudi ‘La Cura’. Smoking Souls, un rara avis al panorama musical català, s’obren camí ferm i segur amb una proposta de rock potent sense complexes, en valencià per i per al poble i una essència rockera que han volgut refermar en les 7 noves canonades que conté ‘La Cura’. Rock, melodies pop, urgència punk i noves sonoritats al servei de les sempre elegants i èpiques melodies marca de la casa, amb lletres que tornen a posar el nit a la nafra, quan convé, i que inciten a la reflexió des de l’òptica individual amb horitzons sempre col·lectius.

El nou àlbum ‘LA CURA’ compta a més amb les col·laboracions especials de David Ruiz de LA MODA a “La Revolta” (amb estrofa en valencià inclosa, per primera vegada, de part del burgalès), Juan Blas de Nothink i Bala. ‘LA CURA’ s’ha enregistrat en 5 setmanes a la tardor del 2021 visitant fins a 7 estudis de l’estat espanyol i on fins a 9 productors han deixat la seva empremta en cadascuna de les cançons de l’àlbum. Entre ells destaquen Juan Blas (La MODA, Toundra), Jaume Faraig (La Gossa Sorda, Aspencat), Santi Garcia (Berri Txarrak, Standstill, Viva Belgrado...), Yon Mikel Garcia (ZOO), Joel Gilabert (Carles Caselles, Kiko Tur), Tono Hurtado (Tardor, MaiMai, Sierra Leona), Pablo Martínez (Desakato) o Pau Paredes (Jero Romero, Ginebras, Valira).



PRIMERES DATES DE PRESENTACIÓ EN DIRECTE

04 DE MARÇ - RAZZMATAZZ 1 - BARCELONA

12 DE MARÇ - SALA MOON - VALÈNCIA

30 DE MARÇ - PARANIMF UA - ALACANT

01 D’ABRIL - AZKENA - BILBO

02 D’ABRIL - COPERNICO - MADRID

23 DE JUNY - FESTIVAL FLAMES - MANRESA

07 DE JULIOL - FESLLOC - BENLLOCH

04 D’AGOST - FESTIUET - EL VENDRELL

Més info i entrades a agenda.ppf.cat



‘LA CURA’ – CANÇÓ a CANÇÓ

SOLEDAT

La soledat no és una cosa necessàriament dolenta, però cal aprendre a gestionar-la i conviure amb ella i que no siga un sentiment estrany i perillós. Durant el confinament la soledat de tant en tant tocava a la porta per infectar-nos i desequilibrar-nos mentalment. Queda clar que l'ésser humà no pot sobreviure si no resideix en comunitat i col·lectivitat. Hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració de les gallegues Bala a qui se’ls ha reconegut el seu últim treball “Maleza” com a millor disc de l’any per la revista Rockzone, gravat i produït també per Santi García. I pensem que ha quedat de luxe i li dona més força encara a la cançó.

VOSALTRES

En algun moment ens hem allunyat dels vincles afectius realment importants en la nostra vida (amics, familiars, parelles, etc..) cegats per l’exigència personal i laboral en el camp musical. Aquesta cançó en certa manera suposa un retrobament cap a aquestes persones, ficar els peus a terra i valorar i cuidar la sort de tindre-les al nostre costat. Treballar amb Pau Paredes ha significat tot un aprenentatge per a la banda, al minut 1 ja vam tindre quan connexió molt propera i s’ha encarregat de sumar-li capes de sintetitzadors subtils que li donen una sonoritat diferent i més moderna a la cançó.

LA REVOLTA

Una lletra on les estrofes descriuen l’escena quasi de manera cinematogràfica uns personatges fugitius que es neguen a acceptar l’statu quo de tot allò que els envolta. El nostre dia a dia està replet de xicotetetes escletxes on reptar als convencionalismes i a l’ordre establit. Parla de la necessitat de seure a parlar i despullar-se amb algú proper i deixar d’aparentar ser forts per despendre’s de la cuirassa i aprendre de la feblesa. Feia temps que intentàvem fer una col.labo juntament amb “La M.O.D.A” pensem que és una banda honesta i això es reflecteix en les seves cançons i la seua trajectòria. Un grup d’amics fent cançons reals, allunyats del discurs de la música com a producte i de l’èxit ràpid però fugaç dels relats com Operación Triunfo. En aquest sentit, valorem molt que David s’haja atrevit a cantar en valencià sent de Burgos, és molt a valorar i per nosaltres és tot un orgull tindre’l en aquest treball. A més a més, en OVNI Studio, Llanera (Astúries) vam estar com en casa i vam aprofitar per a fer algunes caminades per la natura. Ja coneixíem a Pablo per haver tocat junt amb Desakato en diferents escenaris de l'Estat i feia temps que teníem ganes de treballar amb ell.

IMMORTALS

Sense dubtes la cançó amb sonoritat més Pop del disc. Quan vam decidir treballar amb Tono Hurtado sabíem que portaria la cançó a un altre nivell on la distorsió desbocada no sería el més important. Li ha donat molt d'aire a la cançó i una atmosfera particular que li atorga a la sonoritat certa grandiositat i elegància. Una lletra que parla de la ruptura d'una relació de parella des d'un punt de vista positiu per cadascuna de les parts implicades. Aprendre a acompanyar-nos i estimar-nos de forma diferent, acceptant els cànvis de forma sana. Amb la cançó intentem no entendre la ruptura com una pèrdua o com un fracàs, Desapegar-se de la culpa ens farà immortals.

INCENDI

Per a la banda és una cançó especial dins el disc per la seua “frescura”. Mai havíem entrat a un estudi de gravació amb les coses mig embastades i un tema no tant acabat, però precisament el que buscàvem era això, que passaren coses a l’estudi. Ha sigut divertit permetre’ns experimentar i jugar per veure que pot sortir i creguem que Joel ha aconseguit que siga una cançó diferent dins el disc i dins la nostra discografia. És una cançó que parla d'aprendre a fer autocrítica a través de les experiències que vas vivint. Adonar-te que mai és tard per entendre que tenim actituds que poden ferir a altres persones i que sent conscient d'això és més fàcil poder relacionar-te amb la teua gent de manera més sana i constructiva. Parla dels errors i de comportaments tòxica per a un mateix i per al teu voltant. Aprendre a valorar el que tens abans de perdre-ho perquè “res del que va ser, serà per sempre”.

FLOR, ESPINA I SANG

Una cançó que posa el punt de mira sobre totes les distraccions que ens distorsionen la mirada, ja siga a través de les pantalles, l’oci o el consumisme voraç dins la lògica neoliberal, a la fi totes elles “focs artificials”. La cançó ha estat enregistrada per Juan Blas a Madrid als estudis Westline. Des dels nostres inicis Smoking ha begut directament de Nothink de qui Juan era compositor i líder de la banda. Sempre hem seguit de prop la seua trajectòria musical en bandes com Minorer Empires o Cabo Verde i treballar amb ell ens ha enriquit molt com a músics. Aquest tall musical camina entre el pop, el post rock i la música progressiva una cançó amb diferents paisatges sonors, atmosferes i reverbs llargues.

LA LLAVOR

Una cançó que beu de sonoritats del punk americà sempre portades al nostre terreny. Gravar amb Jaume Faraig i Yon Mikel García ha sigut com estar en el saló de casa gravant amb gent propera. Un espai de diàleg on tots aportàvem la nostra visió de les coses. Aquesta lletra posa en valor els vincles com una ferramenta important capaç d’oferir la salvació en moments difícils. I es que la temàtica central podríem dir que gira entorn dels problemes de salut mental, que són més comuns del que la nostra societat es pensa. De fet, una de cada quatre persones experimentarem algun al llarg de la nostra vida.

FES-TE AMB 'LA CURA'


XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

SARA SOCAS

SARA SOCAS

TRIBADE

TRIBADE

LIA KALI

LIA KALI

BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P

BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

MAIO

MAIO

DJ TRAPELLA

DJ TRAPELLA

TROPICAL GALAXIA

TROPICAL GALAXIA

VALIRA

VALIRA

GUINEU

GUINEU

LA OTRA

LA OTRA

LA MARIA

LA MARIA

BOIKOT

BOIKOT

MALUKS

MALUKS

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ELANE

ELANE

GOS D

GOS D

HERMANO L

HERMANO L

CARMEN XÍA

CARMEN XÍA

OMAC

OMAC

OVIDI4

OVIDI4

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop