Tribade presenten “Sabotage”, nou clip + single carregat de denúncia en temps de lluita!

El trio barceloní de rap i música urbana Tribade estrenen el seu nou single i videoclip “Sabotage”

“Sabotage” és la banda sonora perfecta per aquesta primavera complicada: una perla de rap de denúncia social tan precisa com contundent!

BCN encara tremola amb l’actuació de Tribade la darrera Mercè i el 22 de juliol les barcelonines es desconfinen per assaltar l’escenari de Les Nits del Fòrum: entrades disponibles!


Escolta TRIBADE

           

COMPRAR CD

Després de posar del revés el 2019 el panorama urbà amb el seu debut ‘Las Desheredadas’ i un poderosíssim directe, amb el qual van incendiar més de 60 escenaris del Fusion Fest a Alemanya fins el SXSW passant per l’Eurosonics d’Holanda, Mexic, França, Portugal i l’estat espanyol, les barcelonines Tribade ens presenten el seu nou single + videoclip “Sabotage” el divendres 26 de juny. Corren temps convulsos a tots els nivells i la lluita pels drets civils, del #BlackLivesMatter mundial als sindicats de la vivenda de les nostres ciutats més properes, necessiten la seva banda sonora. Tribade piquen el seu ullet esquerra al clàssic dels Beastie Boys i es deixen anar a “Sabotage” amb una perla de rap precís tan contundent com necessari. 100% actual, 100% agüita fresca de juny, 100% gasolina sobre la foguera!

Tribade tancaven el 2019 actuant al principal festival de descobertes musicals a França, el mític Rencontres Transmusicales de Rennes i van encetar un primer semestre de 2020 a l’Eurosonics de Groningen, on a més d’actuar-hi van quedar finalistes del prestigiós guadró Music Moves Europe Talent Awards com a millor grup de música urbana a Europa el 2019. Gran part de les cites en directe que havien d’obrir l’any, amb actuaciones a París, Montpeller, Grenoble, Roma, Bologna i un bon reguitzell de dates a l’estat espanyol, han quedat cancel·lades i no serà fins el 22 de juliol que les barcelonines prendran per assalt l’escenari de Les Nits del Fòrum a BCN. Encara ressona el terratrèmol de la seva darrera multitudinària actuació en directe a les Festes de la Mercè el passat setembre i el desconfinament a la tarima de Tribade… tornarà a colpejar Barcelona!

TRIBADE EN DIRECTE!
Dimecres 22 de juliol
Les Nits del Forum - BCN
Obertura portes: 19h
Anticipada: a partir de 15€

> Més info www.primaverasound.com
> Entrades


Més info TRIBADE
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY