'Bang Bang' és el nou àlbum dels incombustibles Pirat’s Sound Sistema

El sound system de reggae en català més longeu del país torna a la càrrega amb “Bang Bang”, el millor disc de la Pirata després de més de 20 anys de singladura, vora 850 concerts i 4 discos i 1 EP: la passió per la música que els fa embogir!

El nou treball compta amb 10 noves peces, la producció del bagenc Puxi, que ja suma dos àlbums i un EP al càrrec de la música de la banda i amb la incorporació de Serena, nova vocalista de l’ara trio juntament amb els ja mítics Soto i Pepe

'Bang Bang' és una gran col·lecció de hits que, sense oblidar l’arrel jamaicana i el reggae, dancehall i ska del sXXI, s’endinsen en la l’electro soca, el rap, el trap i també l’afrobeat


ESCOLTA PIRAT'S SOUND SISTEMA

           

BOTIGA PIRAT'S SOUND SISTEMA

Després de més de 20 anys de singladura, 4 àlbums d’estudi, 1 EP i 1 recopilatori de greatest hits i un non-stop tour de vora 850 concerts el sound system de reggae, dancehall i altres herbes jamaicanes Pirat’s Sound Sistema tornen a la càrrega aquest 2023 amb nou àlbum, nou espectacle, nova gira i nova formació! Els de Sants-Maresme-Girona publiquen el 10 de març el seu cinquè elapé titulat ‘Bang Bang’ sota la batuta musical del productor bagenc Oriol Puig ‘Puxi’ de Tropical Galàxia, 10 noves cançons infestades de ritmes jamaicans, crítica social a dojo i un dub a mans de Chalart 58.

Tal i com ens demostraven en el single d’avançament publicat fa unes setmanes, una potent electro-soca, la Pirata està en forma i ens brinda 10 talls 100% Pirat’s Sound Sistema però deixa espai per sorpreses estilístiques. El pal de paller de Pirat’s Sound Sistema continua sent el reggae, el dancehall i l’ska de denúncia (aquí el pepinassu de reggae i rub-a-dub “Gentrificació”, el rocksteady modern “Monigot”, l’ska amb tocs de soul “Torno a Mart” i els dancehalls marca de la casa “Alarma”, “Quin Paperot” o “Desinformació”). L’arbre de la música jamaicana no para de créixer i la Pirata incorpora sons del moment com l’electro-soca de “Normalitat”, l’afro-soca de “Bang Bang”, el dancehall futurista de “Sense Llum” (amb Maluks i Alidé Sans) o el reggae amb picades d’ullet al trap de “El Lliri” (amb Yung Rovelló i La Clika Pika”). La Pirata encara dóna guerra de la bona i el nou disc ‘Bang Bang’ n’és la millor demostració!

Primers concerts de presentació

Dissabte, 15 d'abril - La Deskomunal (Barcelona).

Dissabte, 13 de maig - Castellvell del Camp (Tarragona).

Dissabte, 3 de juny - La Pobla de Segur​​​​​ (Lleida).


ESCOLTA JA 'BANG BANG' DE PIRAT'S SOUND SISTEMA

'BANG BANG' JA DISPONIBLE A LA NOSTRA BOTIGA!