“Altres coses menys importants” és el nou single #CuquiTrash de Guineu per empassar-se l’estiu

Guineu presenta nou hit d’estiu de tall indie-pop electrònic, amb tocs de punk pop i embolcall reverberitzat per afrontar l’estiu deixant els mals rotllos enrere

Amb producció de Cristian Eichborn, “Altres coses menys importants” és un himne #CuquiTrash de superació, alliberament i dramatisme zero!

Guineu actuarà aquest dissabte 4 de juny al Primavera Sound de Barcelona i també será present el 18 de juny al Magnífic Fest de Lleida, el 29 de juny a l’Enfresca’t de Sant Julià de Ramis i a la Nit 5.1 de Barberà de la Conca el 22 de juliol


Escoltar GUINEU

           

La compositora i cantant terrassenca Aida Giménez s’amaga darrere Guineu, el seu particular projecte musical d’indie pop en català amb actitud riot girl, que barreja melodies fines i tendència trashy per donar forma al que podem etiquetar com #cuquitrash i que beu del punk dels 80s, la new wave dels 90s i arrossega tendències pop dels 2000. En poc més de 2 anys Guineu ha enregistrat un àlbum debut titulat ‘Forats negres’, ha cantat amb Rufus T. Firefly arran de guanyar el concurs Movistar+ Rookies, compta amb col·laboracions com les de Joan Colomo, ha signat la cançó de l’any amb “Putu Any” (finalista del Premi Cerverí 2021 a la millor lletra de cançó) i és artista confirmada al Primavera Sound 2022, confirmant-se així com una de les propostes més interessants i amb més personalitat de l’escena musical catalana del moment.

Guineu presenta aquest mes de juny el seu nou single “Altres coses menys importants”, una peça melòdica que transita entre l’indie-pop de tall electrònic i apunts de punk pop amb un embolcall atmosfèric perfecte per afrontar l’estiu amb positivitat i mig gas. La nova cançó, produïda per Cristian Eichborn, arrenca suau i cuqui i ben farcida de reverb i cotó, uns elements espaials i delicats que la cançó no abandona en el tram final d’explosió. A “ACMI” Guineu parla de l’alleujament sentit quan es deixa enrere una època complicada, i així ens ho explica: “sempre ve de gust poder estar per altres coses menys importants, i això ho aconsegueixes quan has superat certes situacions i pots recordar el que has passat d’una forma menys dramàtica”, comenta l’Aida. El videoclip, de caràcter lo-fi, “acompanya la peça utilitzant imatges i conceptes que em provoquen plaer, relax i alliberament”.


PROPERES ACTUACIONS GUINEU

04/06/2022 - Primavera Sound 2022 (Barcelona)
Entrades!

18/06/2022 - Magnífic Fest (Lleida)
Entrades!

29/06/2022 - Enfresca’t (Sant Julià de Ramis)

22/07/2022 - La Nit 5.1 (Barberà de la Conca)
Entrades!




ESCOLTA JA "ALTRES COSES MENYS IMPORTANTS"


Més info GUINEU
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY