Ja disponible tota la discografia de la mítica Banda Bassotti en digital

Des de Propaganda pel fet! amb Gridalo Forte tenim per a bé anunciar que ja són disponibles en digital els 16 treballs de Banda Bassotti: discografia completa!

Del seminal àlbum ‘Figli Della Stessa Rabbia’ del 1992 al darrer single del grup “Pensnya o tresvosnju molodosti” del 2018, sumem fins a 15 referències a l’únic treball disponible en digital de la Banda Bassotti fins el moment, ‘Banditi Senza Tempo’ (2014)

A més d’àlbum mítics com ‘Avanzo di Cantiere’ (1995), ‘Un Altro Giorno d’Amore’ (2001), ‘Así es mi vida’ (2003) o ‘Viento, lucha y sol’ (2008), els fans de la banda italiana hi trobaran perles com les cançons del recopilatori ‘Balla e difendi’ (1992) o l’EP ‘Bella Ciao’ (1993)


BANDA BASSOTTI - Discografia completa — JA DISPONIBLE —

     

Fins ara les seguidores de la mítica banda italiana Banda Bassotti s’havien d’acontentar amb l’única possibilitat de trobar un únic àlbum del grup en digital, el directe ‘Banditi Senza Tempo’, que posàrem en circulació en format físic CD i digital el 2014 des de Propaganda pel fet! A partir d’ara, però, ja estan disponibles totes les referències de Banda Bassotti, incloent els seus mítics elapés i també un bon assortiment de EPs i algun single! Una molt bona notícia per les seguidores de la banda!

BANDA BASSOTTI discografia


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop