• 20230919-GosD-Welelo-Morenetu-banner-disc
  • 20230519-Maluks-Corifoc-banner-disc
  • 20230303-Lia-Kali-Contra-Todo-Pronostico-banner-disc
  • 20230224-La-Maria-L-assumpcio-banner-disc
  • 202300217-Guineu-Una-sacsejada-banner-disc
  • 20221007-TopicalGalaxia-EpisodiI-banner-disc
  • 20220930-Milenrama-Asimetrica-banner-disc
  • 20220923-Marala-Jotademorir-banner-disc
  • 20220408-XaviSarria-Causa-banner-disc
  • 20220331-Auxili-Guaret-banner-disc
  • 20220325-JazzWoman-Atlantis-banner-disc
  • 20220218-SmokingSousl-Lacura-banner-disc
  • 20211126-Maio-Desdelsmarges-banner-disc
  • 20211119-Hermanol-Trunkadelic-banner-disc
                     

Estrenem avui 15M el concert “L’Ovidi se’n va a la Beckett” a les 22h a Youtube!

Avui es commemoren 10 anys de l’esclat del 15M i també fa exactament 15 anys de la cita històrica “L’Ovidi se’n va a Palau”: per celebrar-ho, estrenem “L’Ovidi se’n va a la Beckett” a YouTube a les 12h!

Ovidi 4 actuen a més avui al Barnasants amb tot el paper venut, tot presentant el darrer llibre-CD “L’Ovidi se’n va a la Beckett”: si no heu arribat a temps per pillar les entrades, connecteu-vos a la xarxa!

L’espectacle en directe recorrerà el maig i el juny escenaris a Xàtiva, Barcelona, Taradell, Manresa, Ciutadella i Manacor entre altres cites ja confirmades pendents d’anunciar!

Aquest dissabte farà 15 anys de "L'Ovidi se'n va a Palau" i 10 anys del 15M. Dues cites cabdals que els Ovidi 4 no podien passar per alt i que commemoren doblement.

D’una banda, la formació poètico-musical Ovidi 4 promet un gran espectacle aquest dissabte 15 de maig al Barnasants en una proposta produïda conjuntament amb el propi festival. Seran 11 els noms que acompanyaran Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernàndez a l’escenari assolint així l’emblemàtica xifra de 15. Se sentiran les veus i les paraules de personalitats destacades del món de la música i de la lletra. Així, a més de l’habitual acompanyament de Toti Soler, Quico Pi de la Serra, Alfons Om (VerdCel), Sílvia Comes, Anna Ferrer i David Vázquez (Ràbia Positiva) posaran el seu gra de sorra pel que fa a la banda sonora de l’espectacle mentre que les paraules aniran a càrrec de Txell Bonet, Marina Garcés, Míriam Cano, Núria Martínez Vernis i Pere Camps.

L’homenatge al 15M vol ser un record però també una crítica de la feina feta i de la que queda per fer. La música i la paraula faran les lectures positives i negatives d’aquesta data tan assenyalada que va marcar un punt d’inflexió en el nostre país.

Però els Ovidi 4 celebren també els 15 anys d’un altre dia històric, el del concert “L’Ovidi se’n va a Palau” i ho fan amb la complicitat de Propaganda pel Fet! i de Sembra Llibres. Després publicar el llibre-disc “L’Ovidi se’n va a la Beckett” el passat mes d’abril, aquest dissabte alliberen i publiquen a les xarxes socials (estrena a Youtube) el directe d’Ovidi4 ‘Hem d’aprendre a fracassar més i millor’. Es tracta de l’espectacle que es va enregistrar a la Sala Beckett el 11 de juny de 2019, la darrera sessió del judici de l’1-O, el primer dia que Tamara Carrasco podia sortir del confinament al que va ser sotmesa, i pocs dies abans que Manuel Valls decidís l’alcaldia de Barcelona.

L’Ovidi se’n va a la Becket

Els darrer projecte dels Ovidi 4 és un llibre-disc que mostra 79 dels 210 minuts que va durar el concert del 19 de juny a la sala Beckett de Barcelona. Aquest cop la música va acompanyada de lletres, ja que es tracta també d’un llibre de 164 pàgines amb introducció de Jana Montllor, pròleg de Marina Garcés, epíleg de Jordi Cuixart i una acuradíssima antologia de fins a 24 textos i articles especialment seleccionats. L’escrit fa un retrat coral del músic a través de textos d’artistes i pensadors que l’han admirat i estimat.

La presentació del llibre-disc es converteix a més en un nou espectacle i l’inici d’una gira, que es va presentar el 24 d’abril al Festival Strenes de Girona amb la companyia de Toti Soler, que passarà per Barcelona i recorrerà els Països Catalans amb un concert a Xàtiva el proper divendres i, a partir de l’estiu, sonarà a Ciutadella de Menorca i Manacor.

Propers concerts de la gira:

14 de maig
Xàtiva - Entrades esgotades

15 de maig
Barcelona - Barnasants (Cotxera de Sants) - Entrades esgotades!

16 de maig
Taradell
Entrades aquí!

12 de juny
Manresa - Cultura de Ruptura
Entrades aquí!

18 de juny
Ciutadella de Menorca - Barnasants
Entrades aquí!

19 de juny
Manacor - Barnasants
Entrada lliure!

FES-TE AMB “L’OVIDI SE’N VA A LA BECKETT”



FES-TE AMB “L’OVIDI SE’N VA A PALAU”

EDITEN: PROPAGANDA PEL FET! i SEMBRA LLIBRES // www.ppf.cat i www.sembrallibres.com

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: NEU AL CARRER // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

COMUNICACIÓ: NEU AL CARRER // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. + Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 645 32 85 49


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop