• 20230919-GosD-Welelo-Morenetu-banner-disc
  • 20230519-Maluks-Corifoc-banner-disc
  • 20230303-Lia-Kali-Contra-Todo-Pronostico-banner-disc
  • 20230224-La-Maria-L-assumpcio-banner-disc
  • 202300217-Guineu-Una-sacsejada-banner-disc
  • 20221007-TopicalGalaxia-EpisodiI-banner-disc
  • 20220930-Milenrama-Asimetrica-banner-disc
  • 20220923-Marala-Jotademorir-banner-disc
  • 20220408-XaviSarria-Causa-banner-disc
  • 20220331-Auxili-Guaret-banner-disc
  • 20220325-JazzWoman-Atlantis-banner-disc
  • 20220218-SmokingSousl-Lacura-banner-disc
  • 20211126-Maio-Desdelsmarges-banner-disc
  • 20211119-Hermanol-Trunkadelic-banner-disc
                     

La Otra pren la metxa amb l’arribada del seu nou àlbum, 'Incendio'

Des del 14 de maig, el nou treball de l’artista madrilenya és disponible a totes les plataformes digitals i a la la nostra botiga web!

Un tercer àlbum al qual l’artista viatja a través de diferents gèneres sense perdre un àpex del seu estil; i el qual l’assentarà com una de les grans referents de la cançó d’autores

Després de l’arribada d’aquest nou àlbum, s’aveïna el moment de presentar-lo en directe, i encara que falten moltes dates per confirmar, sabem que gaudirem de La Otra i del seu ‘Incendio’ a Barcelona (26 de maig), Madrid (29 de maig) i València (4 de juny)

Hi ha cançons capaços de clavar-se com un punyal. Hi ha cançons capaços de curar-te l'ànima, encara que coguin com la sal. Després està La Otra, que és capaç de concentrar ambdues coses en un àlbum i 'Incendio' és el millor exemple. Dotze cançons en les quals la compositora i artista madrilenya ha tret tot el que porta dins. Un poder curatiu que s'ha tornat a materialitzar en aquest treball, però que ve de lluny i així ho ha manifestat. “Vaig començar a escriure per necessitat fa uns quants anys, amb ocasió d’alguna crisi de soledat. Em vaig adonar que em serveix per sanar-me, i des d’aquell moment vaig agafar la costum de netejar les ferides amb música”.

'Incendio' o com prendre la metxa del canvi. De com portar a altre estadi el lema que acompanya a La Otra des dels seus inicis, aquest “lo personal és polític”. Que parla d'aquesta necessitar de deconstruir-nos per reconstruir-nos. Un disc composat per dotze històries íntimes, que bé podríen ser les nostres. Dotze himnes carregats de sororidad, feminisme, amistat, amor, llibertat i lliberació. D'ironia però també de crítica. Però sobretot, dotze himnes carregats de veritat.

Acompanyada en tot el procés d’arranjaments i producció per una banda amb so propi, La Otra s'ha convertit en un projecte compartit amb altres i unes altres músiques en les quals l'experimentació s'ha convertit en una senyal d'identitat, fent-nos viatjar a través de diferents estils, com la música d'autora que tant la caracteritza, les tornades pop ("Selvática" o "Juega"), certes influències del hip- hop ("Agua de río") i del neo-soul ("Lo que tienes") o ritmes mestissos amb arrels llatinoamericanes ("Una ciudad grande y una niña pequeña" o "La Llorona"). Un joc sonor que inclós l'ha portar a endinsar-se en les profunditats de la poesía ("Así de valiente"). Un eclecticisme que, de la mateixa manera, l'ha fet aliar-se amb el col·lectiu Ecologistas en Acción i múltiples artistes com Rupatrupa a "Una ciudad grande y una niña pequeña", Pascuala Ilabaca a "Agua de río", Luismi Partera a "Ya sé", Eva Sierra i María Ruiz a "Solo para ti" i El No de las Niñas a la seva versió de "La llorona".

Un tercer àlbum rodó i carregat d'imatges simbòliques. "El foc em sembla un element de molt actual, ja que representa molt bé el moment històric en què estem: pot ser interpretat com un signe de destrucció o com un signe de transformació i de creació. Una contradicció que enfronta la mort a la vida, la desaparició al naixement". A lo qual afegeix, "amb la natura em passa lo mateix. Per mi és una mostra de la vida que s'obri camí a lo bèstia, malgrat tot".

Sense dubte, aquest tercer àlbum assentarà encara més a La Otra com una de les grans referents de la nova escena de cançó d’autores. Un tercer àlbum que ja té les seves primeres cites en directe el 26 de maig a La Nau de Barcelona, el 29 al Teatro EDP Gran Vía de Madrid i el 4 de juny a La Casa de la Mar de València. Entrades ja disponibles!. I molta atenció perquè aquestes són sols les tres primeres dates, però s’aveïnen moltes més.


ESCOLTAR La Otra

           

PRIMERES CONFIRMACIONS EN DIRECTE

27 de maig
SALA APOLO – Barcelona
Entrades!

29 de maig
TEATRO EDP GRAN VÍA – Madrid
Entrades!

4 de juny
LA CASA DE LA MAR - València
Entrades!

laotralaquelucha.com
Instagram
Youtube
Spotify
Facebook
Twitter


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop