‘Comptes vells, baralles noves’ dels The Anti-Patiks, disponible el 25 de gener!

theantipatiksbarretsdepalla

Avui us avancem un dels singles del disc, "Barrets de palla", al bandcamp del grup i a youtube!El nou disc del grup de (punk) rock català The Anti-Patiks disponible el proper 25 de gener online!

La gira de presentació començarà el dissabte 31 de gener, com no podia ser d'altra manera, a Ullastrell!!!

giraantipatiksppfEl millor grup de (punk) rock català del moment té enllestidíssim el seu nou disc titulat 'Comptes vells, baralles noves'. Tal i com anunciàvem la setmana passada, el nou CD apareixerà en format físic via Propaganda pel fet! i es podrà comprar via botiga online a partir de dilluns 26 de gener i als concerts de presentació que són a punt de començar.

Avui us avancem un dels hits del disc, "Barrets de palla", un temón de poc més d'un minut de durada on The Anti-Patiks fan gala del seu saber fer: rapidesa, destresa, precisió i un missatge planer però 100x100 punkrock al voltant del contingut musical imperant al país (també al circuït de festes populars). Que comenci la gresca!!! "Barrets de palla" ja disponible al Bandcamp del grup i a can Youtube!

The Anti-Patiks començaran a girar el nou espectacle i el nou disc el proper dissabte 31 de gener a casa, a Ullastrell, en una vetllada que promet tot el descontrol que se li preveu i una mica més. Les primeres dates confirmades portaran a The Anti-Patiks i els comptes vells i les baralles noves a Manresa, Lleida, Barna, Sarrià de Ter i Terrassa!


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop