Brain Damage (dub, FR) anuncien dos nous discos i gira europea des de... ja!

braindamage2015inici

L'enfant terrible de la competent escena dub francesa, Brain Damage, treurà nou disc en directe al juny amb Vibronics (UK)

El mes de febrer Martin Nathan ha visitat els mítics Harry J Studios de Kingston (JA) per enregistrar la crème jamaicana pel seu onzè disc d'estudi, previst a la tardor

Aquest mes de març Brain Damage tornen a destruir els escenaris europeus amb més de 20 dates en format solo i en combinació amb Vibronics!

braindamage20datesquadrat

Aquest 2015 Brain Damage torna a la càrrega i comença l'any amb gira europea: més de 20 dates anunciades al Regne Unit, els Balcans, Bèlgica, Holanda, Alemanya, República Txeca, Suïssa... El grup de dub de St Etiénne hi actuarà en format solo i també en combinació amb Vibronics, presentant el seu darrer disc de col·laboració 'Empire Soldiers' (escolta'ls). Aquest àlbum tindrà rèplica discogràfica el juny d'enguany, amb l'edició d'un nou àlbum en directe amb el bo i millor de la coproducció del dub anglès, representat per Vibronics, i del francès amb Brain Damage!

Martin Nathan, actualment als controls de Brain Damage en solitari, ha visitat el passat mes de febrer els mítics estudis Harry J de Kingston (JA) i ha enregistrat un grapat de perles vocals entre les quals trobem Horace Andy, Willi Williams, Winston McAnuff, Kiddus I, Ras Michael... i que donaran forma a l'onzè àlbum d'estudi dels francesos (llançament previst per a la tardor amb Jarring Effects).

Tota l'actualitat a https://www.facebook.com/braindamagedub i www.brain-damage.fr 


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop