• 20240322-LA-OTRA-Vuelve-banner-disc
  • 20230919-GosD-Welelo-Morenetu-banner-disc
  • 20230519-Maluks-Corifoc-banner-disc
  • 20230303-Lia-Kali-Contra-Todo-Pronostico-banner-disc
  • 20230224-La-Maria-L-assumpcio-banner-disc
  • 202300217-Guineu-Una-sacsejada-banner-disc
  • 2023-Maio-Suau-banner-disc
  • 20220923-Marala-Jotademorir-banner-disc
  • 20220408-XaviSarria-Causa-banner-disc
  • 20220331-Auxili-Guaret-banner-disc
  • 20220325-JazzWoman-Atlantis-banner-disc
  • 20220218-SmokingSousl-Lacura-banner-disc
                     

Un any d’escàndol musical a Propaganda pel Fet!

Tanquem un 2022 amb 13 àlbums, 129 cançons publicades i 110 milions d’streams; 31 videoclips amb 23 milions de visualitzacions, 6 debuts discogràfics i un 60% de projectes liderats per dones!

A la carretera ens hem fet un fart de voltar amb 481 concerts arreu dels PPCC, l’estat espanyol, França, Itàlia, Colòmbia, Holanda, Mèxic, EUA, Costa Rica i Hongria

Per celebrar-ho us animem a participar al sorteig BIG PROPA: tota la info aquí i a xarxes!

El 2022 ha sigut un bon any per la música, o si més no ens ho sembla des de Manresa estant. Després del palassu de la pandèmia, el 2022 l’activitat ha tornat frenètica i sense fre. A Can Propaganda pel Fet! n’estem molt contents del currassu i dels resultats del curro. A nivell discogràfic ens hem fet un tip de llançaments: 129 cançons que acumulen 110 milions d’streams, entre singles, EPs i àlbums. Dels 13 discos publicats, 6 són debuts (ens encanta el jovent que puja) i un 60% de llançaments són projectes íntegrament femenins o liderats per dones, alerta amb l’estol de jefas: Carmen Xía, la rapera-coplera de Cádiz; la icona del tropicalisme valencià Jazzwoman; la sorpresa i sensació del fet tradicional valencià cantat, La Maria; l’estilasso inconfusible de la rapera lleidatana Elane; les jefas del panorama urban del moment Tribade; la mítica cantautora madrilenya La Otra; la reina del #CuquiTrash indi nostrat Guineu; les sensacionals Marala des de tres punts cardinals del país; Maluks i la seva proposta de ball; la canya que ens faltava amb la Pimen i els seus Milenrama i la veu, quina veu, de Lia Kali. Una nòmina que ens omple d’orguyo y satisfacsión: treballar amb dones així, i tantes, és lo millor que ens podia haver passat enguany. No ens oblidem de projectes que són cabdals com el de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya, l’OMAC; la dèria del –per nosaltres- millor productor de rap old’s’cool del moment, l’amich Gos D; els sempre presents i necessaris Xavi Sarrià, Valira, Auxili, Nativa i Smoking Souls. I sumem frescor amb la sàvia jove dels Boom Boom Fighters amb Cookah P, la veterania del millor entertaineur en castellà des de Palma, Hermano L i el seu remix corol·lari de Trunkadelic, el savoir-faire del guru de la rumba catalana del sXXI Txarly Brown i els seus Achilifunk Sound System i la combinació mortal de Marala amb Senyor Oca a Testament Remix. Casi nada, amigos.

La torna en directe també és d’espanto i a contractació els telèfons han tret fum amb la gestió integral enguany de 481 concerts arreu dels PPCC, l’estat espanyol, França, Itàlia, Colòmbia, Holanda, Mèxic, EUA, Costa Rica i Hongria. Nous escenaris, tarimes clàssiques, festivals d’aúpa i antrus de suor, sang i decibels pels núvols: ens encanta!

Per celebrar un 2022 del que sortirem esbufegant però amb un somrís als llavis, us convidem a participar del sorteig BIG PROPA que organitzem aquests dies. D’entre tots els participants, triarem una persona guanyadora que s’endurà un lot amb tots els discos editats el 2022 i els que editarem el 2023 (se vienen cositas...) i una entrada doble a totes i cadascuna de les presentacions oficials en directe de discos el 2023. Pas mal, eh? Sorteig en marxa a Instagram, podeu participar-hi fins el diumenge 18 de desembre. Anunciarem el nom de la persona guanyadora el dilluns 19 i el 24 de desembre el lot serà a cal guanyador/a. Sort i encerts!


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop