Valira i Izaro sumen forces en “Algo Invisible”, el segon avançament del nou disc de la banda valenciana

Des d’aquest dijous 3 de desembre, “Algo Invisible” és disponible a totes les plataformes digitals: aquesta és la segona i nova peça que els valencians presenten, en aquesta ocasió, amb Izaro

D’aquesta forma, Valira ens continua donant pistes de ‘Supernova’, el seu segon àlbum, que veurà la llum a principis de 2021 i la prevenda del qual ja està disponible a la nostra botiga online!

I després d’un 2020 d’allò més complicat, Valira tanca l’any en la carretera: aquest dissabte 5 de desembre al Circuit Sonora de Bellreguard (València) i el 26 de desembre a Viana, on actuaran en acústic


Escoltar VALIRA

           

Fa tan sols unes setmanes ens vam deixar enlluernar per la “Luz Errante” de Valira, primer single del seu nou disc. I ara, els de València torner per regalar-nos el seu segon avançament, “Algo Invisible”. Una cançó que, des d’aquest 3 de desembre està disponible a totes les plataformes digitals, i que a més a més, compta amb la delicada veu d’Izaro.

Un tema molt especial, que va néixer en ple confinament. “Quan en març va començar la quarantena, ens trobàvem en plena composició dels nous temes. Volia escriure lo que sentia en aquell moment, intentar donar veu a un sentiment que crec que compartim totes”, explica Juan Zanza, líder i vocalista de la formació. Com un cant d’esperança en un dels moments més durs, en uns mesos que han servit com a punt d’inflexió. “Lluitarem contra tot lo que vinga, però sobretot, encara que no puguem desplaçar els nostres cossos, treurem els nostres somnis a córrer”.

I en aquest viatge, s’ha unit la cantautora Izaro, qui des del minut 0 va quedar corpresa de la cançó. “Quan vaig escoltar la cançó per primera vegada vaig viatjar fins a València, em vaig trobar dintre del cap de Juan mirant per la seva finestra al carrer que ell veia durant el confinament. Igual que vaig fer jo, però en altre lloc. Em va resultar un bonic viatge, i més bonic sumar la meva veu des de la meua casa”, confessa.

D’aquesta manera, Juan Zanza ens continua donant petites pistes de ‘Supernova’, el que serà el seu segon àlbum d’estudi després de l’arribada d’aquell primer 'Ecos de Aventura’ (2019, Propaganda Pel Fet!). Aquest nou treball discogràfic, veurà la llum a principis de 2021 i la prevenda d’aquest està ja disponible a la nostra botiga online! www.botoga.ppf.cat

Amb aquest segon avançament, Valira inicia el seu particular acomiadament d’aquest complicat 2020. Un acomiadament que culminarà en la carretera. I és que els valencians tenen aquest mes de desembre dues cites més en directe: la primera d’elles, aquest dissabte 5 de desembre al Circuit Sonora de Bellreguard (València); i la segona d’elles, el 26 de desembre a Viana, on actuaran en format acústic.

PRECOMANDES CD, CD FIRMAT i VINIL 'SUPERNOVA' JA DISPONIBLES

Rebràs el nou disc de Valira a casa teva el dia del llançament, 12 de febrer de 2021
Més info VALIRA
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Vídeo del primer avançament de l'àlbum
CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop