"Que no s'apague la llum", disc + DVD en directe de Lluís Llach i Feliu Ventura, disponible a plataformes digitals i a la nostra botiga online!

Baix el nom “Que no s’apague la llum”, Lluis Llach i Feliu Ventura presentaren el seu disc en directe, enregistrat a 2005 entre el Palau Sant Jordi i el Gran Teatre de Xàtiva

Un espectacle molt especial al qual els dos artistes van interpretar, en solitari i en duet, alguns dels seus temes més representatius

“Que no s’apague la llum”, disc i DVD coeditat per Claus Records i Propaganda pel Fet!, és la millor prova gràfica d’una gira màgica


ESCOLTA 'Que no s'apague la llum (en directe)' de Lluís Llach i Feliu Ventura

     

“Que no s’apague la llum”, el disc en directe de l’espectacle de Lluís Llach i Feliu Ventura, és disponible a plataformes digitals i la nostra botiga online. La prova més especial d’unes nits màgiques, la d’aquell 23 d’abril de 2005 al Palau Sant Jordi i la del 20 de maig del mateix any al Gran Teatre de Xàtiva, queda patent en aquest treball que va estar coeditat per Claus Records i Propaganda Pel Fet! Un treball que va arribar acompanyat del seu DVD, també en directe, enregistrat al concert que van realitzar a Barcelona.

Una aliança única entre Lluís Llach, un dels majors referents de la música d’autor en català, i el nostre poeta Feliu Ventura. Una aliança que va recórrer multitud d’escenaris, quedant per la memòria de tots els amants de la música aquestes dues nits, a Barcelona i a Xàtiva. Una aliança que va néixer de l’admiració mútua dels dos artistes i que va sorgir amb l’objectiu de "reivindicar que no s'apagui la flama de la comunitat lingüística, encara que bufin des de tots els costats per apagar-la”.

A l'àlbum, que està acompanyat del seu respectiu vídeo en directe, Lluís Llach i Feliu Ventura interpreten composicions dels dos autors, per separat i a duo, acompanyats en tots els seus concerts per sis músics, entre els que destaquen Borja Penalba acompanyant al nostre cantautor xativí, i tota la banda del compositor català. A més, per immortalitzar amb les seves fotografies aquests espectacles i que tots ells passessin al record, va estar Juan Miguel Morales.

Tant si vas ser un dels afortunats que vas viure algun dels directes d’aquests grans de la música d’autor, com si no vas poder fer-ho, ja pots aconseguir el disc + DVD de “Que no s’apague la llum” a la nostra botiga online, a més de poder trobar el disc en directe a totes les plataformes digitals.

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES:
País Valencià - NEU AL CARRER - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Resta de territoris - PROPAGANDA PEL FET! - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Totes les dates, infos i entrades a www.feliuventura.cat i a www.ppf.cat

‘Convocatòria’, darrer disc de Feliu Ventura
LLIBRE DISC 80 pàgines

Feliu Ventura - 2a edició llibre disc - Convocatòria octubre 2019


CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MALUKS

MALUKS

OVIDI4

OVIDI4

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

ELANE

ELANE

LA OTRA

LA OTRA

GOS D

GOS D

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop