Pirat's Sound Sistema obren la caixa de pandora amb el seu nou EP, ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’

Una setmana després de que el sound system de reggae i dancehall en català per excel·lència irrompés amb el seu single i clip d’avançament, “No s’atura - Colossal Remix” by DJ Puxi, ataquen de nou amb el seu EP ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’

Amb aquest nou treball, Pirat’s Sound Sistema disparen tres canonades de música jamaicana actual plena d’esperança

Des d’aquest divendres 20 de novembre, ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’ és disponible a totes les plataformes digitals


ESCOLTAR ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’ de Pirat's Sound Sistema

           

Pirat’s Sound Sistema ataquen de nou, una setmana després de irrompre amb el seu increïble remix “No s’atura - Colossal Remix” by Puxi. Un experiment makinero que ha tingut molt bona acollida i que ens ha activat i posat en marxa en el moment perfecte. Set dies després, tornen a assestar un nou cop, en aquesta ocasió amb el seu ansiat EP ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’, un treball al qual disparen tres canonades de música jamaicana actual plena d’esperança. La millor manera de tornar a escena després d’un temps de silenci musical, però de treball intens. I és que el hype era molt real, tenint en compte que el seu darrer llançament va ser a l’estiu de 2019, amb “Octubre”, el seu particular homenatge a l’esperit d’autoorganització i resistència que es visqué l’1OCT2017.

En aquesta necessària i justa tornada, no han estat sols. Com ja van vaticinar a “No s’atura - Colossal Remix”, el Puxi ha fet de les seves, mà a mà amb la Pirata. “Ja havíem treballat amb ell i no vam tenir dubtes que volíem fer aquest disc amb el Puxi. Ha fet un treball increïble i ens va agradar tant que al final hem fet el clip amb el remix. Ens va bé treballar amb ell perquè ens dona un punt de vista més jove”, ens expliquen sobre la incansable i bona feina del músic i productor bagenc. Bona dosis d’energia, sons jamaicans i reggae, per fer-nos ballar enmig d’aquests moments de pandèmia. ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’ és ja nostre: des d’aquest divendres 20 de novembre, el trobareu disponible a totes les plataformes digitals.
CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MALUKS

MALUKS

OVIDI4

OVIDI4

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

ELANE

ELANE

LA OTRA

LA OTRA

GOS D

GOS D

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop