Propaganda pel fet! desembarca al Viña Rock 2018

Un any més, Propaganda pel fet! estarà present a un dels festivals més importants i multitudinaris del panorama estatal amb sis artistes del seu catàleg

Pirat’s Sound Sistema, Smoking Souls, Xavi Sarrià, Auxili, Zoo i La Raíz son els grups de la casa que podrem trobar a Villarrobledo (Albacete) aquest any

Enguany el Viña Rock se celebra del 27 al 30 d’abril, amb un cartell gegantí on hi participen més de 100 artistes repartits en 6 escenaris

L’espera ha estat eterna però per fi el tenim aquí! Enguany arriba la 23ª edició d’un dels principals festivals de música estatals. El Viña Rock tindrà lloc del 27 al 30 d’abril a Villarrobledo (Albacete) i a Propaganda pel fet! no ens podíem perdre aquesta cita tan important. Sis dels artistes de la casa faran acte de presència al festival per fer ballar, saltar i gaudir al personal.

El primers en trencar el gel seran els Pirat’s. El sound system per antonomàsia de Catalunya actuarà el dia 28 a les 19:30h a l’escenari Viña Grow en la que serà la presentació del seu últim disc “Remena” al festival.

El 29 d’abril el Viña obrirà les portes amb Xavi Sarrià a l’escenari Negrita. A les 16:30h qui fora ànima del mític grup valencià Obrint Pas mostrarà el seu nou projecte en solitari “Amb l’esperança entre les dents” i ho farà acompanyat per la Key Day i la resta d'El Cor de la Fera.

Haurem d’esperar fins passada la mitjanit (1:35h a l’escenari Smoking) per veure als pegolins Smoking Souls tocar per primer cop a Villarrobledo el seu darrer single “L’últim ball”, tema on hi col·laboren els asturians Desakato i que ha estat èxit de visites a YouTube.

Per acabar d’arrodonir-ho, l’últim dia de festival comptarà amb les actuacions d’Auxili, La Raíz i Zoo. Vinguts des d’Ontinyent, els Auxili vénen a liar-la amb el seu tercer disc “Tresors” acabat de sortir del forn. A les 16:30h tenim cita a l’escenari Negrita per veure’ls i moure els malucs a ritme de reggae i ska.

Sens dubte, un dels plats forts d’aquesta edició del Viña Rock serà el concert de La Raíz el dia 30 d’abril. Els de Gandia, com si d’un conte de fades es tractés, actuaran a mitjanit a l’escenari Poliakov com a part de la seva gira de comiat “Nos volveremos a ver” i diran adéu al públic de Villarrobledo fins a nou avís.

Els últims, però no per això menys importants, seran el col·lectiu musical Zoo. Panxo, Arnau i companyia introduiran el “Robot” vingut del planeta roig als assistents del Viñarock. Tot això ho faran a l’escenari Negrita cap a les 3:50h.

LLISTAT D’HORARIS I ESCENARIS GRUPS PPF! AL VIÑA ROCK 2018:

28/4
PIRAT'S SOUND SISTEMA: Escenari Viña Grow – 19:30h

29/4
XAVI SARRIÀ i El Cor de la Fera: Escenari Mestizage – 16:30h
SMOKING SOULS: Escenari Carpa Rock – 01:35h

30/4
AUXILI: Escenari Mestizage – 16:30h
LA RAÍZ: Escenari Rock – 00:00h
ZOO: Escenari Mestizage – 03:50h