Ciudad Jara, JazzWoman i Smoking Souls nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020

Ciudad Jara, la banda de Gandía està nominada a tres de les categories: millor disc rock, millor disseny per a Gerengo i millor cançó per “Bailé”; la rapera valenciana ho està a dos d’elles: millor disc de música urbana i millor cançó amb “Amor i Amistat”; i Smoking Souls a la categoria de millor disc pop per ‘Translúcid’

El proper 9 de desembre coneixerem els noms dels guanyadors, en una gala que es celebrarà al Teatre Principal d’Alacant

Els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020 ja té el nom dels nominats en les diferents categories. I Ciudad Jara, JazzWoman i Smoking Souls han estat entre les més de 300 propostes rebudes. Una tercera edició molt especial que culminarà en la gala de lliurament de guardons que es celebrarà al Teatre Principal d’Alacant el proper 9 de desembre. Nit en la que, a més de conèixer els guanyadors en les 15 categories establertes, també es donaran el guardó a millor disc - escollit entre tots els nominats en les categories d’àlbum; i el del públic, atorgat per les votacions populars a través de la web dels premis.

D’una banda, la banda liderada per Pablo Sánchez, està nominada a tres de les categories: millor disc de rock per ‘Donde nace el infarto’, millor disseny per a Garengo i millor cançó per “Bailé”. Un gran reconeixement per Ciudad Jara que, en els darrers mesos, no ha fet altra cosa que reinventar-se contínuament, per mostrar la seva cara més personal i íntima. Des dels petits i selectos concerts en acústic que han fet en ciutats com Madrid, Barcelona, València, Girona o Castelló; fins a les versions d’infart que s’han marcat: “El Último Pasillo”, amb la indisoluble companyia d'El Jose, “En Busca del Fuego”, “Ultramar” amb Mario Díaz de Los Aslándticos i “Siglos de Golpes” amb la col·laboració de Road Ramos i TéCanela. I, per suposat, l’últim tema col·laboratiu “Si se calla el cantor”, amb Amaral, Rayden, Sara Socas i molts més.

D’altra banda, la rapera valenciana JazzWoman ha rebut les nominacions a millor disc de música urbana per ‘Maléfica’ i millor cançó amb “Amor i Amistat”. Unes merescudes nominacions per l’artista valenciana que va presentar al mes de març el seu àlbum debut, ‘Maléfica’, on torna a mostrar la seva essència més guerrera i reivindicativa. I és que, en temps difícils, ens ha regalat multitud de perles en forma de col·laboracions: des de “Tu i el teu melic” amb Auxili fins “Pa’ la discoteca” amb Sara Hebe, passant per la cançó nominada a aquests premis, “Amor i Amistat” juntament amb Arnau de ZOO i de Mireia de Pupil·les.

Per últim, Smoking Souls opta al premi de millor disc pop per ‘Translúcid’. Un treball que no ha deixat de recollir èxits des de que veiés la llum al novembre de 2019: un inici de gira que va quedar en l’aire amb la situació que estem vivint, però que va fer multitud de ‘sold out’ i va obtenir molt bona crítica per part del públic i professionals. De fet, recentment, els de Pego es van alçar amb tres Premis Ovidi en les categories de millor producció i/o arranjaments, millor disseny d'Helga Pérez i millor disc de rock. Un treball al qual també han donat una volta al seu nou EP confinat, ‘Opac’. Cinc dels seus temes més aclamats, en clau d’electrònica i creats per cinc dels millors DJs del nostre panorama: DJ Plan B, Biano (Orxata), Pasqu (Aspencat), Ley DJ i LoPutoCat.


VIDEOS Smoking Souls

  • SMOKING SOULS
    La revolta (feat David Ruiz de La M.O.D.A.)

    Play

  • SMOKING SOULS
    La cura (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Adéu (videolyric)

    Play

  • SMOKING SOULS
    La trinxera (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Volves de neu (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Líquid (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    L'últim ball feat. Desakato (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Murs (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Vida (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Nit salvatge (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Fills de la nit (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Alacant per interior amb Feliu Ventura (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Herència cremada (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Smoking Souls

SMOKING SOULSLa cura

SMOKING SOULS
La cura

SMOKING SOULSOpac (Translúcid Remixes)

SMOKING SOULS
Opac (Translúcid Remixes)

SMOKING SOULSTranslúcid

SMOKING SOULS
Translúcid

SMOKING SOULSLíquid (single)

SMOKING SOULS
Líquid (single)

SMOKING SOULSParatgesPreferits (EP acústic)

SMOKING SOULS
ParatgesPreferits
(EP acústic)

SMOKING SOULSL'últim ball (single)

SMOKING SOULS
L'últim ball (single)

SMOKING SOULSCendra i or

SMOKING SOULS
Cendra i or

SMOKING SOULSNòmades

SMOKING SOULS
Nòmades

SMOKING SOULSL'espenta

SMOKING SOULS
L'espenta