La Raíz esgota en 3 hores totes les entrades pel concert de comiat a Vistalegre Black Box de Madrid el 3 de Novembre i obre segona data pel dia abans... alerta que les entrades per Barcelona estan volant!

Les entrades pel concert de comiat de La Raíz el 3 de novembre a Vistalegre Black Box de Madrid s’han esgotat en només 3 hores: ja a la venda les entrades per la nova data que obrim el 2 de novembre!

El ritme de vendes de les entrades pel concert de comiat dels de Gandia a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club va com una bala: últimes entrades per la legió de fans catalans de La Raíz!

La Raíz s’acomiaden aquest 2018 dels escenaris després d’un 2017 amb concerts a Chile, Argentina, Colombia, Mexico, Irlanda, Polonia, Alemanya, Italia i Portugal i una nit màgica amb 10.000 fans a Vistalegre Madrid

Després d’esgotar totes les localitats en el darrer concert de la gira “La Hoguera de los Continentes 2017” el passat 20 d’octubre a Vistalegre Madrid, La Raíz anunciava que la gira de 2018 seria l’última abans d’una aturada de màquines indefinida i fins a nou avís. El 2 de febrer d’enguany els de Gandia publicaven el seu darrer disc fins el moment, un doble CD+DVD que recull la màgica nit de Vistalegre amb més de 10.000 ànimes i un títol esperançador, malgrat tot: ‘Nos volveremos a ver’.

Avui a les 10AM es posaven a la venda les entrades pels comiats de La Raíz a Madrid (3 de novembre, Vistalegre Black Box) i a Barcelona (20 d’octubre, Sant Jordi Club). En només 2 hores el grup ha despatxat tot l’aforament de la cita de Madrid i anuncia una segona oportunitat per la qual les entrades ja són a la venda: segona data de comiat de La Raíz a Madrid, 2 de novembre a Vistalegre Black Box. Per la cita a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club les entrades també estan volant i per tant aquesta és el darrer avís per a tots i totes les fans del grup a Catalunya... les entrades s’acaben!!!

CONCERTS COMIAT LA RAÍZ

20 d'octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA
ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES!

3 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

- NOVA DATA a MADRID! -
2 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
Entrades anticipades