"Muérdeles" és el single d'avançament de 'Nos volveremos a ver', el doble CD i DVD en directe a Vistalegre Madrid

Avui estrenem "Muérdeles", el single d'avançament del nou directe de La Raíz 'Nos volveremos a ver', gravat el passat octubre a Vistalegre Madrid amb 10.000 fans

'Nos volveremos a ver' sortirà a la venda oficialment el 2 de febrer en un format exclusiu de 2 CDs i 1 DVD de més de 2 hores en directe: fes-te ara amb la pre-comanda online, aprofita't dels continguts exclusius de la promoció i el tindràs a casa abans que ningú!

Els de Gandia anuncien una aturada indefinida a finals de 2018 després de 12 anys de treball sense descans que ha situat el grup al capdavant de l'escena mestissa alternativa de l'estat espanyol

La Raíz anunciaven el 14 de desembre en un comunicat a les seves xarxes socials que, després de 12 anys de treball incessant i havent-se convertit en el grup número 1 de l'escena mestissa i compromesa de l'estat espanyol, el 2018 serà la darrera gira dels de Gandia abans d'una aturada indefinida. Les xarxes socials cremen hores d'ara i la reacció popular és d'agraïment generalitzat... i de crit unànime per a que la guerra al silenci de La Raíz torni ben aviat, un desig que troba resposta directa en el títol del nou disc en directe que veurà la llum el divendres 2 de febrer i que és disponible en pre-comanda fins dimecres 31 de gener: 'Nos volveremos a ver'.

D'entre les 24 cançons que conformen el nou llançament en doble CD + DVD i que repassen els millors èxits dels 3 àlbums d'estudi fins la data de La Raíz, amb col·laboracions de ZOO, Los Chikos del Maíz, Auxili i molts altres, el grup ens ofereix avui el single d'avançament del nou treball: "Muérdeles". La peça està disponible en streaming a Spotify, Youtube i demés plataformes i la podeu comprar a iTunes!

‘NOS VOLVEREMOS A VER’
2CDs + DVD en directo


Gravat al Palacio de Vistalegre de Madrid el 28/10/2017
A la venda a les millors botigues el 2 de febrer!
PRECOMANDA JA DISPONIBLE!
Reserva ara la teva còpia de 'Nos volveremos a ver' de La Raíz i aprofita els avantatges de la promoció:
- - El 2 de febrer t'arribarà el disc en format físic a casa abans que ningú

RESERVA LA TEVA CÒPIA AQUÍ PER NOMÉS 17,95€ + despeses d'enviament