JazzWoman s’alça amb el Premi Enderrock 2021 al millor àlbum de música urbana pel disc ‘Maléfica’ per votació popular


Imatge cortesia de Grup Enderrock

La rapera valenciana va recollir ahir el guardó a la gala d’entrega celebrada a la ciutat de Girona i aquest dissabte actua a la Telecogresca

‘Maléfica’ es va publicar el passat febrer de 2020 i inicià la seva singladura en directe a Berlin i la pandèmia cancel·là una gira amb més de 50 dates arreu de l’estat i els Països Catalans 

JazzWoman promet un 2021 ple de nous singles i clips i girarà presentant ‘Maléfica’ i les noves cançons: primeres dates confirmades a la Telecogresca (10 abril), Reus Cultura Contemporània (5 juny) i Barraques de Sitges (12 agost)

Del saxo al rap. Del hip hop al trap. De l’afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa. JazzWoman s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües però amb l’empenta de la joventut, un estil únic i les coses clares com a bandera. Després de pujar a l’escenari amb Machete en Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO en “Cançons d'ofrena” i compartir el seu primer mixtape 'Bagheera' (2018), l’artista valenciana presentà el febrer de 2020 el seu nou àlbum en solitari ‘Maléfica’.

Un any després i amb una gira de presentació que s’inicià a Berlin el 8 de març, amb més de 50 dates  previstes arreu del territori estatal, finalment truncada per l’adveniment de la pandèmia, ‘Maléfica’ rebia ahir el reconeixement popular als Premis Enderrock 2021 com a Millor Àlbum de Músiques Urbanes del 2020. Per aquest 2021, JazzWoman promet un bon reguitzell de nous singles i videoclips que incorporarà al repertori en directe que dóna forma al seu espectacle de presentació del nou disc, ‘Maléfica’, i que ja té les primeres dates confirmades. Aquest cap de setmana la valenciana actuarà a la Telecogresca, al juny serà al Cultura Contemporània de Reus i a l’agost a les Barraques de Sitges, entre un bon grapat de cites ja confirmades que encara no es poden anunciar.

JazzWoman - 'Maléfica'



Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.