2021 ja és aquí i ZOO signen la seva tornada amb “Avant”, primer single del que serà el seu nou àlbum

Els de Gandia van prometre tornar aquest 2021 després d’un any d’aturada, i ho han fet amb “Avant”, single i videoclip d’avançament del seu tercer disc, que en 12 hores ja acumula més de 60.000 visualitzacions a YouTube

El col·lectiu musical ha començat a marcar el seu camí cap al seu nou àlbum, que veurà la llum durant aquest 2021, i que suposarà la seva tornada als escenaris: oberta contractació!

ZOO tenen confirmada una agenda prolífica de presentacions en directe del nou disc, d’entre les quals us destaquem l’actuació al Vibra Festival de Manresa el proper 18 de juny: entrades ja disponibles!

ZOO signen la seva tornada amb “Avant”, el primer single i videoclip del que serà el seu proper àlbum. Una tornada més que anhelada, després de que a 2019 els de Gandía tancaren la seva gira “2K19” al Palau Sant Jordi de Barcelona, on van penjar el cartell d’entrades exhaurides molts mesos abans de la cita. I, sobretot, una tornada que arriba just quan van prometre: 2021.

Amb “Avant”, ZOO han fet creu i ratlla, han fet restart, mantenint una particular aura de misteri al voltant de la nova música que ens presentaran durant aquest nou any, i que prendrà forma al seu nou àlbum. Un primer tema, que en 12 hores ja acumula més de 60.000 visualitzacions a YouTube, i amb el qual marquen un nou rumb i experimenten amb nous sons, però sense perdre un àpex del seu segell personal. El mateix estil i la mateixa personalitat que els va fer recollir gran èxit, inclòs amb la primera cançó amb la qual van irrompre, “Estiu”.

ZOO són aquí de nou, disposats no sols a salvar aquest 2021, també amb la clara intenció de recuperar la seva vida a la carretera i als escenaris. Cert que encara queden moltes dates per confirmar, però els més impacients, reserveu-vos el proper 18 de juny, perquè tenim cita més que assegurada amb ells, a la segona edició del Vibra Festival de Manresa. Les entrades ja són disponibles a la web del festival!


ZOO

ESCOLTAR ZOO