Tribade, banda nominada als Music Moves Europe Talent Awards (MME Awards)

Ja es pot votar a Tribade, a través de la web dels MME Awards, per atorgar-les el Public Choice Awards

El 17 de gener es celebrarà la cerimònia d'entrega de premis a Groningen

El passat 23 de setembre es va anunciar al Reeperbahn Festival d’Alemanya, el nom dels nominats als premis Music Moves Europe Talent 2020, guardó que premia el talent emergent i que sorgeix amb l’objectiu de fomentar i donar més visibilitat a la música europea.

D’entre totes les candidatures, es van escollir 16 bandes, entre les quals s’encontra Tribade, dintre de la categoria de millor grup de música urbana. Un llistat de nominats als que es van sumar altres artistes com 5K HD, Anna Leone, AU/RA, Beast in Black, Charlotte Adigéry, Flohio, Fontaines D.C., girl in red, Harmed, Hugo Helmig, Kimberose, Meduza, Naaz, Perfect Son i Pongo. 

El proper 17 de gener de 2020, durant la cerimònia d’entrega de premis a l’ESNS (Eurosonic Noorderslag) de Groningen (Països Baixos), coneixerem els vuit noms dels guanyadors, escollits per un jurat professional. També es desvelarà el Public Choice Award, resultat de les votacions dels fans a través de la web dels MME Awards. 

Sens dubte, aquest serà un pas més per les barcelonines, que el passat mes de març van publicar el seu àlbum debut “Las Desheredadas”, amb el quan han conquistat ja escenaris de tot el mon: des de Portugal (MIL de Lisboa), fins França (FIMU i a finals d’aquest any, Les Trans Musicales), passant per EUA (SXSW), Mèxic i, fins i tot, Espanya, on han girat ja per centenars de sales i festivals. A més, durant el proper mes d’octubre tornaran a Alemanya, per on van passar ja al març (Berlín). Així i tot, en aquesta ocasió, ho faran juntament amb la banda Chefboss.