“Bang Bang” és el single d’avançament del nou disc homònim de Pirat’s Sound Sistema

El sound system de reggae en català més longeu del país torna a la càrrega amb “Bang Bang”, un afrobeat amb tocs de soca on el grup desvela el secret dels seus més de 20 anys de singladura, vora 850 concerts i 4 discos i 1 EP: la passió per la música que els fa embogir!

El nou treball compta amb la producció del bagenc Puxi, que ja suma 2 àlbums i 1 EP al càrrec de la música de la banda i amb la incorporació de Serena, nova vocalista de l’ara trio juntament amb els mítics Soto i Pepe

“Bang Bang” és el single del nou disc de títol homònim dels de Sants-Maresme-Girona i compta amb 10 noves cançons i un dub i es publicarà el proper 10 de març


ESCOLTA PIRAT'S SOUND SISTEMA

           

BOTIGA PIRAT'S SOUND SISTEMA

Després de més de 20 anys de singladura, 4 àlbums d’estudi, 1 EP i 1 recopilatori de greatest hits i un non-stop tour de vora 850 concerts el sound system de reggae, dancehall i altres herbes jamaicanes Pirat’s Sound Sistema tornen a la càrrega aquest 2023 amb nou àlbum, nou espectacle, nova gira i nova formació! Els de Sants-Maresme-Girona publiquen el 10 de març el seu cinquè elapé titulat ‘Bang Bang’ sota la batuta musical del productor bagenc Oriol Puig ‘Puxi’ de Tropical Galaaxia, 10 noves cançons infestades de ritmes jamaicans i un dub a mans de Chalart 58.

Per obrir boca de la celebració i de l’àlbum Pirat’s Sound Sistema presenta el single i clip d’avançament del treball, també titulat “Bang Bang”, amb el que el grup ens desvela el secret de la seva fórmula: l’amor i la passió per la música que els fa embogir. “Bang Bang”, el single, és un afrobeat amb tocs de soca amb un ritme frenètic marca de la casa i una lírica on la banda signa la seva passió per la música, allò que va començar com un hobbie adolescent i que s’ha convertit en una forma de vida malgrat les dificultats. En tot plegat brilla amb llum pròpia la veu de la Serena D. Albero, nova vocalista de la banda, que s’incorpora al ja mític duet del Soto i el Pepe aportant nova energia, nous timbres i encara més festa i mala llet al projecte. El single arriba acompanyat per un videoclip enregistrat a Stroika i la Deskomunal i produït per Sabotatge Produccions.

ESCOLTA JA "BANG BANG" DE PIRAT'S SOUND SISTEMA

PRE-COMANDES 'BANG BANG' JA DISPONIBLES!