Solidaritza’t amb la PAHC connectant-te al directe de Xavi Sarrià!

Aquest divendres 15 de maig de 2020 a les 19h Xavi Sarrià oferirà un concert solidari en streaming dins la campanya de la Plataforma Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme #BagesSenseMordassa

Ens cal tota la solidaritat: el Departament d’Interior de la Generalitat ha condemnat la PAHC amb una multa de 20.000€ per aturar un desnonament

Les entrades solidàries són disponibles a partir de 3€, el 80% va destinat a la caixa de resistència de la PAHC Bages i el 20% al sosteniment i desenvolupament del portal de venda d’entrades cooperatiu, solidari i sense ànim de lucre TickEtic.org

Ahir dimarts 12 de maig a les 10h es presentava públicament de la campanya #BagesSenseMordassa, que tindrà com a acte principal l’actuació de Xavi Sarrià en streaming solidari aquest divendres 15 de maig a les 19h.

L’objectiu de la campanya i de l’streaming solidari és fer front comunicatiu i econòmic a la multa de 20.000€ imposada a la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages (PAHC Bages) durant una acció per aturar un desnonament i en aplicació de la llei mordassa. El preu de l’entrada és de 3€ i només són disponibles a través de la plataforma d’entrades cooperativa, solidària i sense ànim de lucre TickEtic.

El concert solidari estava programat originalment en l’enyorat format d’espectacle en directe real per aquest mateix divendres 15 de maig a les 22h a la Sala Stroika de Manresa i el ritme de venda d’entrades era realment excepcional. Davant la situació actual d’emergència sanitària s’ha decidit no cancel·lar l’actuació i reorientar-la al format d’streaming solidari tot obrint un nou canal d’entrades solidàries. Les entrades venudes pel concert original donen accés als titulars al nou format de concert i també és disponible el reintegrament de la compra.

Creiem que en moments com aquest la solidaritat és la nostra millor arma i cal fer front comú, cadascú des de la nostra trinxera compromesa, en la lluita contra l’escalada de retallada de drets que vivíem a l’època preCOVID-19 i que sembla que patirem amb més feredat si cap en el futur pròxim.

És per això que us emplacem a fer-vos-en ressò i a que participeu del concert en la mesura de les vostres possibilitats.

No callarem.
SÍ SE PUEDE.


ENTRADES DISPONIBLES A: https://bit.ly/SoliPAHC

COMUNICAT PAHC BAGES
https://pahcbages.org/multa-llei-mordassa


NOTÍCIES JA PUBLICADES SOBRE EL CONCERT i LA CAMPANYA

> CANAL 324

> NACIÓ DIGITAL

> DIARI PÚBLICO


VIDEOS Xavi Sarrià

 • XAVI SARRIÀ ft. ELANE
  Causa

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  La nit ferida

  Play

 • XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO "BOTIFARRA"
  "No s'apaguen les estreles" (BSO La mort de Guillem)

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  Quan ens tornem a abraçar (videoclip) 2019

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  A ple pulmó ft. Auxili (videoclip) 2019

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  Alliberar-nos (videoclip) 2019

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  Ànimes navegables (videoclip) 2018

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  La vida sense tu (videoclip directe) 2017
  SALA APOLO, Barcelona

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  Amb l'esperança entre les dents (videoclip) 2017

  Play

 • XAVI SARRIÀ
  Renaixem (videolyric) 2017

  Play

DISCOGRAFIA Xavi Sarrià

XAVI SARRIÀCausa

XAVI SARRIÀ
Causa

XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO

XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO "BOTIFARRA"
No s'apaguen les estreles
(BSO La mort de Guillem)

XAVI SARRIÀAmb l'esperança entre les dents

XAVI SARRIÀ
Amb l'esperança entre les dents