Ja ha vist la llum ‘Opac’, el nou EP de remixos d’Smoking Souls: disponible a totes les plataformes digitals!

Després d’haver donat les primeres pistes durant l’estiu, amb les versions de “Conclusió fatal” (DJ Plan B), “La trinxera” (LoPutoCat) i “Volves de neu” (Ley DJ), els pegolins presenten el seu nou EP al complet, ‘Opac’

Amb aquest treball, Smoking Souls donen una volta de rosca a alguns dels hits del seu darrer àlbum ‘Translúcid’: i ho han fet en clau de remix, a càrrec dels DJs Plan B, Pasqu (Aspencat), LeyDJ, Biano (Orxata) i LoPutoCat

Des d’aquest 6 de novembre, l’EP confinat de la banda pegolina està disponible a totes les plataformes digitals i a la nostra botiga online!


ESCOLTAR 'Opac' d'Smoking Souls

           

En un estiu de lo més atípic i estrany, Smoking Souls ens han donat un gran alè esperançador amb les seves noves petites píndoles musicals. Cançons del seu ja aclamat ‘Translúcid’ convertides en clau d’electrònica. Cançons que s’han posat en mans de reconeguts DJs, parint un nou EP de remixos, ‘Opac’. Treball que va veure la llum el darrer 31 de juliol, en exclusiva a la nostra botiga, i que des d’avui ja es troba disponible a totes les plataformes digitals.

‘Opac’, que va resultar producte del treball durant el confinament, ha suposat una revolució i una autèntica volta de rosca als temes de ‘Translúcid’, una gran manera de mostrar-nos un punt totalment diferent de totes aquestes cançons. “Conclusió fatal” a mans de DJ Plan B, “La trinxera” a càrrec de LoPutoCat i “Volves de neu” de Ley DJ van ser les primeres pistes d’aquest disruptiu EP, que queda complementat amb dos hits més: “Adéu” de Biano i “Metralleta i café” amb Pasqu.

Però què s’amaga darrere d’aquests dos remixos que ens falten per descobrir? D’una banda, “Adéu” de Biano, adquireix una dimensió que es mou pel house i techno rebaixat de bpms. Una cançó que va seduir al DJ per les harmonies vocals creades pel tàndem format per Carles Caselles i Mafalda, per la temàtica i pel ritme. Partint d’aquesta base, va ser posar-se mans a l’obra fins donar-li totalment la volta a aquesta cançó, de la qual Biano explica lo següent: “He intentat dur-la a un espai més electrònic sense perdre l'aire orgànic de l'original, mantenint veus, guitarres, palmes i vents i afegint-hi elements sonors d'electrònica atemporal per reforçar l'ambient melancòlic, al mateix temps que fa moure un poc els malucs”.

D’altra banda, també ens hem deixat sorprendre pel treball que Pasqu ha fet amb “Metralleta i Café”, i que ha tingut com a resultat un remix que ha revolucionat per complet l’original. A ritme de trap-fusió, el mateix DJ ens explica: “el concepte que vaig plantejar des del principi va ser la conjugació dels oposats: passar del clàssic a l'actual; combinar la música orquestral, normalment mes carregada i ostentosa, amb el trap, més simple i minimal”.

Cinc cançons reconvertides, transformades. El contrapunt perfecte a les que ja vam escoltar a ‘Translúcid’. Una manera de redescobrir a Smoking Souls, a mans d’aquests cinc grans DJs i amics. Des d’avui divendres 6 de novembre, ‘Opac’ ja és aquí, ja és disponible a totes les plataformes digitals, a més de a la nostra botiga online! www.botiga.ppf.cat.

Que la força del ball translúcid ens guíe en aquests temps opacs i complicats!

EP DISPONIBLE EN DESCÀRREGA DIGITAL



LLISTA DE REPRODUCCIÓ DELS 5 REMIXES 'OPAC'



SMOKING SOULS ‘Translúcid’ ja disponible (vinil o CD)
COMANDES a la nostra botiga online.

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · 938787471


VIDEOS Smoking Souls

  • SMOKING SOULS
    La revolta (feat David Ruiz de La M.O.D.A.)

    Play

  • SMOKING SOULS
    La cura (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Adéu (videolyric)

    Play

  • SMOKING SOULS
    La trinxera (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Volves de neu (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Líquid (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    L'últim ball feat. Desakato (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Murs (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Vida (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Nit salvatge (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Fills de la nit (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Alacant per interior amb Feliu Ventura (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Herència cremada (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Smoking Souls

SMOKING SOULSLa cura

SMOKING SOULS
La cura

SMOKING SOULSOpac (Translúcid Remixes)

SMOKING SOULS
Opac (Translúcid Remixes)

SMOKING SOULSTranslúcid

SMOKING SOULS
Translúcid

SMOKING SOULSLíquid (single)

SMOKING SOULS
Líquid (single)

SMOKING SOULSParatgesPreferits (EP acústic)

SMOKING SOULS
ParatgesPreferits
(EP acústic)

SMOKING SOULSL'últim ball (single)

SMOKING SOULS
L'últim ball (single)

SMOKING SOULSCendra i or

SMOKING SOULS
Cendra i or

SMOKING SOULSNòmades

SMOKING SOULS
Nòmades

SMOKING SOULSL'espenta

SMOKING SOULS
L'espenta