“Volves de neu” és el tercer tema del nou EP de remixos d’Smoking Souls, ‘OPAC’

Ley DJ dóna la volta al tema d’Smoking Souls, “Volves de Neu” i el transforma en un hit a ritme de jungle i drum and bass contemporani

Aquesta particular versió de “Volves de neu” està inclosa a ‘Opac’, l’EP confinat que van presentar Smoking Souls el darrer 31 de juliol

Ja pots fer-te amb ‘OPAC’, nou EP d’Smoking Souls amb els remixos de Plan B, Pasqu (Aspencat), LeyDJ, Biano (Orxata) i LoPutoCat: disponible en WAV i descàrrega automàtica per només 5€ a la nostra botiga online!

Smoking Souls són aquí de nou per presentar el tercer remix del seu nou EP, ‘Opac’. I en aquesta ocasió ho fan amb la versió de la valenciana Ley DJ, que ha posat totalment del revés “Volves de neu”, convertint-ho en un hit a ritme de jungle i drum and bass contemporani. Però per què aquesta cançó en concret? Segons l’artista, “m´agradava molt el contingut de la lletra i com que el tema pujava de BMP’s al final, i canvia radicalment de registre de manera molt èpica, vaig pensar en la idea de posar-lo tot més ràpid des del principi”. Com a resultat, tenim un tema nou, però que així i tot, manté l’essència tan característica de l’original. “He tractat de mantenir la melancolía, però des de un punt enfocat al ball. No va ser fàcil perquè quan escoltem música electrònica potser que sempre estiguem més predisposats a sentir alegría, i crec que aquí va estar el repte”, assegura Ley DJ.

Respecte al procés de creació d’aquest remix, la valenciana ens explica com ha nascut: “sempre que faig un remix realitzo el mateix procés, agafe només la veu i li fique una base de drums per a veure que em suggereix. Després tracte de mantenir els mateixos acords als versos i els drops, i cree una línea de baix” I afegeix: “he volgut mantindre el so de les guitarres originals, tan característiques, i vaig tindre la sort de trobar una chop voice que pegava molt amb l’original i que em va donar la clau del tema com a element principal”.

Aquesta volta de rosca de “Volves de neu” forma part del nou EP d’Smoking Souls, ‘Opac’, al qual trobem també els remixos de Plan B (“Conclusió Fatal”), Pasqu (“Metralleta i Café”), Biano (“Adéu”) i LoPutoCat (“La Trinxera”). Un treball concebut durant el confinament i que va veure la llum el darrer 31 de juliol. Encara no tens la teva còpia? Doncs està disponible en WAV i descàrrega automàtica per tan sols 5€ a través de la nostra botiga online.


ESCOLTA "Volves de neu (Ley DJ Remix)' d'Smoking Souls

           

EP NOMÉS DISPONIBLE EN DESCÀRREGA DIGITAL



'Opac'
és un disc confinat que només està disponible en descàrrega digital i que podeu fer-vos vostre a un click per només 5€ a la nostra botiga online. Les comandes inclouen descàrrega automàtica dels 5 remixos que formen l’EP: fes-te ara amb les versions de Plan B, Pasqu (Aspencat), LeyDJ, LoPutoCat i Biano (Orxata) i que la força del ball translúcid ens refresqui aquests temps opacs i complicats!



SMOKING SOULS ‘Translúcid’ ja disponible (vinil o CD)
COMANDES a la nostra botiga online.

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · 938787471


VIDEOS Smoking Souls

  • SMOKING SOULS
    La revolta (feat David Ruiz de La M.O.D.A.)

    Play

  • SMOKING SOULS
    La cura (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Adéu (videolyric)

    Play

  • SMOKING SOULS
    La trinxera (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Volves de neu (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Líquid (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    L'últim ball feat. Desakato (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Murs (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Vida (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Nit salvatge (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Fills de la nit (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Alacant per interior amb Feliu Ventura (videoclip)

    Play

  • SMOKING SOULS
    Herència cremada (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Smoking Souls

SMOKING SOULSLa cura

SMOKING SOULS
La cura

SMOKING SOULSOpac (Translúcid Remixes)

SMOKING SOULS
Opac (Translúcid Remixes)

SMOKING SOULSTranslúcid

SMOKING SOULS
Translúcid

SMOKING SOULSLíquid (single)

SMOKING SOULS
Líquid (single)

SMOKING SOULSParatgesPreferits (EP acústic)

SMOKING SOULS
ParatgesPreferits
(EP acústic)

SMOKING SOULSL'últim ball (single)

SMOKING SOULS
L'últim ball (single)

SMOKING SOULSCendra i or

SMOKING SOULS
Cendra i or

SMOKING SOULSNòmades

SMOKING SOULS
Nòmades

SMOKING SOULSL'espenta

SMOKING SOULS
L'espenta