La Raíz esgota les entrades per les dues dates de comiat al Vistalegre Black Box de Madrid i n’afegeix una tercera i última: l’1 de novembre... i les entrades per Barcelona estan volant!

Les entrades pels concerts de comiat de La Raíz el 2 i 3 de novembre al Vistalegre Black Box de Madrid s’han esgotat i s’ha afegit una tercera data a la gira: l’1 de novembre

Les entrades pel comiat dels de Gandia a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club estan volant: últimes entrades per la legió de fans catalans de La Raíz!

Footwear

La Raíz s’acomiaden aquest 2018 dels escenaris després d’un 2017 amb concerts a Chile, Argentina, Colombia, Mexico, Irlanda, Polonia, Alemanya, Italia i Portugal i una nit màgica amb 10.000 fans a Vistalegre Madrid

Després d’esgotar totes les localitats en el darrer concert de la gira “La Hoguera de los Continentes 2017” el passat 28 d’octubre a Vistalegre Madrid, La Raíz anunciava que la gira de 2018 seria l’última abans d’una aturada de màquines indefinida i fins a nou avís. El 2 de febrer d’enguany els de Gandia publicaven el seu darrer disc fins el moment, un doble CD+DVD que recull la màgica nit de Vistalegre amb més de 10.000 ànimes i un títol esperançador, malgrat tot: ‘Nos volveremos a ver’.

El passat 21 de març es posaven a la venda les entrades pels concerts de comiat de La Raíz a Madrid (3 de novembre, Vistalegre Black Box) i a Barcelona(20 d’octubre, Sant Jordi Club) . En només tres hores el grup de Gandia va aconseguir esgotar les entrades pel concert a Madrid i se n’afegia una nova data el 2 de novembre. Doncs bé, les entrades per aquesta nova cita també s’han esgotat! Davant la gran expectativa que ha generat la gira de comiat de La Raíz, s’ha afegit una tercera i última data a Madrid el dia 1 de novembre perquè tot el públic madrileny pugui acomiadar-se com cal. I atenció perquè les entrades per aquesta nova data ja estan a la venda!

D’altra banda, per la cita a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club les entrades també estan volant. Aquest és el darrer avís per a tots i totes les fans del grup a Catalunya... correu perquè les entrades s’acaben!!!

CONCERTS COMIAT LA RAÍZ

20 d'octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA
ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES!

1 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
NOVA DATA ENTRADES DISPONIBLES

2 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

3 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES


VIDEOS La Raíz

 • LA RAÍZ ft. ROZALÉN - La Hoguera de los Continentes (acústico en directo) SdMA

  Play

 • La Raíz - Rueda la corona (videoclip)

  Play

 • La Raíz - Elegiré (videoclip)

  Play

 • LA RAÍZ - El Lado de Los Rebeldes (videoclip)

  Play

 • LA RAÍZ - A la Sombra de la Sierra (directo arenal sound 2013)

  Play

 • LA RAÍZ - Arenal Sound 2013 (reportatge)

  Play

DISCOGRAFIA La Raíz

LA RAÍZNos volveremos a ver (live) 2CD + DVD

LA RAÍZ
Nos volveremos a ver (live) 2CD + DVD

LA RAÍZEntre poetas y presos

LA RAÍZ
Entre poetas y presos

LA RAÍZAsí en el cielo como en la selva

LA RAÍZ
Así en el cielo como en la selva

LA RAÍZAl lado de los rebeldes

LA RAÍZ
Al lado de los rebeldes

LA RAÍZGuerra al silencio

LA RAÍZ
Guerra al silencio

LA RAÍZEl tren huracán

LA RAÍZ
El tren huracán