Comença l’agost… amb el Juergas Rock Festival!

Des de Propaganda pel fet! i l’organització del festival sortegem 1x ABONAMENT DOBLE per començar les vacances amb quatre dies de música en directe al Juergas Rock Festival d’Almería amb Smoking Souls, La Raíz i ZOO… i molts més!

Si els ingredients musicals fossin pocs, hi sumem un emplaçament de luxe al cantó mediterrani d’Almería i un clàssic indispensable que no us podeu perdre: el “pulpo seco” de Adra!

El cartell, pur i dur, del Juergas Rock començarà el 2 d’agost amb grups com Gatillazo, Boikot, The Skatalites, el retorn de La Phaze, Parabellum, Juantxo Skalari, Kaótiko i Las Sexpeares, guanyadores del concurs de bandes del festival. El divendres 3 d’agost ZOO compartirà escenari amb Bad Religion, OFunkillo, Green Valley, Hamlet, Loquillo, Poncho K i Lendakaris. Dissabte 4 serà el torn de La Raíz, Rozalén, Juanito Makandé, Narco, Los de Marras, Soziedad Alkohólika, Trashtucada i Segismundo Toxicómano.

No oblidem però que, a tot plegat, cal sumar-hi un llarg llistat d’activitats gratuïtes amb concerts a la carpa del Paseo Marítimo d’Adra i que dimecres 1 d’agost hi ha la festa de benvinguda amb Smoking Souls encapçalant més de 12h de música en directe amb un cartell que també suma a Iseo & Dodosound, Konsumo Respeto, Cero a la Izquierda, Bourbon Kings, María del Mal, Frida, Pupil·les i el grup local En Espera. Finalment, els matins dels diez 2, 3 i 4 hi ha actuacions acústiques de Alpargata, Victor Guirado i Javi de PPM amb Fernando de Reincidentes, La Otra, Rupatrupa, El Niño del Albaycin, El Niño de la Hipoteca amb Ferran Exceso i Técanela i Pedro Pastor. Alerta el remat amb al nova secció de La Hora Emergente, amb bandes com Mediterranean Roots, Funkiwis i La Regadera i la secció EntrevisTARTE, amb el periodsta Javier M. Alcaraz entrevistant bandes com Reincidentes o Marea i el poeta Manolillo Chinato.


VIDEOS Boikot

 • BOIKOT
  Lloraré (videoclip)

  Play

 • BOIKOT
  Lágrimas de rabia (videoclip)

  Play

 • BOIKOT
  Naita Na (videoclip)

  Play

 • BOIKOT
  Sin tiempopara respirar (videoclip)

  Play

DISCOGRAFIA Boikot

BOIKOTLagrimas de rabia

BOIKOT
Lagrimas de rabia

BOIKOTAmaneció

BOIKOT
Amaneció

BOIKOTTus problemas crecen

BOIKOT
Tus problemas crecen

BOIKOTDe espaldas al mundo

BOIKOT
De espaldas al mundo

BOIKOTHistorias directas de Boikot

BOIKOT
Historias directas de Boikot

BOIKOTLa ruta del Che, No callar

BOIKOT
La ruta del Che,
No callar

BOIKOTLa ruta del Che, No escuchar

BOIKOT
La ruta del Che,
No escuchar

BOIKOTLa ruta del Che, No mirar

BOIKOT
La ruta del Che,
No mirar

BOIKOTTu condena

BOIKOT
Tu condena

BOIKOTCría cuervos

BOIKOT
Cría cuervos

BOIKOTCon perdón de los payasos

BOIKOT
Con perdón de los payasos

BOIKOTLos ojos de la calle

BOIKOT
Los ojos de la calle