Boikot presenten “Jarama”, nou single i BSO del curtmetratge homònim d’Alberto Pla

El grup madrileny posa la música oficial a ‘Jarama’, curtmetratge inspirat en la batalla de la vall del Jarama set mesos després de la sublevació militar franquista el 1936

A ‘Jarama’, obra del guitarrista del grup Alberto Pla, s’hi barregen personatges de ficció amb personatges històrics com Charlie Donelly, poeta i activista polític irlandès i membre de les Brigades Internacionals, mort durant la batalla del Jarama

Som al febrer de 1937, set mesos després de la sublevació militar, després de fallits intents per arribar a Madrid per part de les tropes franquistes, ara la batalla es concentra a la vall del Jarama. És allà on l’exèrcit republicà aguanta i defensa els atacs amb l’ajuda de les Brigades Internacionals, una batalla que va acabar amb més de 20.000 ferits, despareguts o morts, entre ells prop d’un miler de brigadistes de més de 30 nacionalitats.

El personatge de ‘Jarama’, Juanan, és un trompetistas que abans de la guerra tocava en un grup de jazz i ara lluita per la República, a segona línea del front a les trinxeres situades al costat de la carretera de València, al costat del Jarama.

Els soldats passen gana i fred i les puces se’ls mengen, però la moral es manté ben alta i compten amb l’ajuda dels Brigadistes Internacionals. Juanan es fa amic d’un inrlandesos, el poeta Charie Donelly i O’Connor*. A les nits s’expliquen les vides però tot comença a canviar quan, després de ser ferit per foc de morter, Juanan comença a patir extranyes visions.

*Charlie Donelly: personatge històric, poeta i activista politic irlandès, mort a la Batalla del Jarama com a member de les Brigades Internacionals. O’Connor, company de Donelly, fou qui va recuperar el cos de Donelly del camp de batalla.

| SPOTIFY | iTUNES | YOUTUBE |
VIDEOS Boikot

 • BOIKOT
  Lloraré (videoclip)

  Play

 • BOIKOT
  Lágrimas de rabia (videoclip)

  Play

 • BOIKOT
  Naita Na (videoclip)

  Play

 • BOIKOT
  Sin tiempopara respirar (videoclip)

  Play

DISCOGRAFIA Boikot

BOIKOTLagrimas de rabia

BOIKOT
Lagrimas de rabia

BOIKOTAmaneció

BOIKOT
Amaneció

BOIKOTTus problemas crecen

BOIKOT
Tus problemas crecen

BOIKOTDe espaldas al mundo

BOIKOT
De espaldas al mundo

BOIKOTHistorias directas de Boikot

BOIKOT
Historias directas de Boikot

BOIKOTLa ruta del Che, No callar

BOIKOT
La ruta del Che,
No callar

BOIKOTLa ruta del Che, No escuchar

BOIKOT
La ruta del Che,
No escuchar

BOIKOTLa ruta del Che, No mirar

BOIKOT
La ruta del Che,
No mirar

BOIKOTTu condena

BOIKOT
Tu condena

BOIKOTCría cuervos

BOIKOT
Cría cuervos

BOIKOTCon perdón de los payasos

BOIKOT
Con perdón de los payasos

BOIKOTLos ojos de la calle

BOIKOT
Los ojos de la calle