Auxili anuncien aturada el 2020 i concerts de comiat a l’octubre i novembre!

Auxili no girarà l’any vinent i anuncien 7 concerts especials per acomiadar-se de la gira “Retrobar-se al front” d’aquest 2019

Les 7 darreres dates de la banda ontinyentina abans de l’aturada seran a Murcia a l’octubre i a Galiza, Barcelona, Madrid, Vitoria-Gasteiz, Mallorca i València al novembre: entrades ja a la venda!

Auxili s’aturaran el 2020 després de 3 discos, 6 gires consecutives, 6 anys a la carretera i més de 250 concerts però prometen un 2021 amb més força que mai!

Després de l’enregistrament de 3 discs, 6 gires consecutives i més de 250 concerts, Auxili aturaran durant tot l’any 2020, moment en el que aprofitaran per descansar i començaran a treballar en el seu proper àlbum. D’aquesta manera, tornaran a 2021 amb molta més força i amb tot el seu gas.

Però abans d’acomiadar-se temporalment dels escenaris, els ontinyentins tancaran la seva gira “Retrobar-se al Front” amb 7 concerts molt especials, en 7 ciutats diferents. D’aquesta manera, passaran per Murcia (25 d’octubre), Chantada (2 de novembre), Barcelona (13 de novembre), Madrid (15 de novembre), Gasteiz (16 de novembre) i València (21 de novembre). A més, també visitaran ciutats com Alacant, Valls i Girona. Les entrades estan ja disponibles a entrades.auxili.net

7 concerts que es plantegen especials i emotius, en els que Auxili es retrobaran als escenaris, i en els que no faltaran els grans himnes de la banda, com “Hui la liem” o “El Front”, singles d’avançament i videoclips que acumulen ja quasi 1.300.000 visualitzacions a YouTube.

AUXILI gira “RETROBAR-SE AL FRONT”

A més a més, aquest estiu Auxili recorreran escenaris de festivals de tot arreu. Durant juliol i agost, passaran per Arenys de Mar (5 de juliol), Granollers (12 de juliol), Calafell (15 de juliol), Acampada Jove de Montblanc (19 de juliol), Concerts de Vivers de València (20 de juliol), Belianes (26 de juliol), Vacarisses (2 d’agost), Benidoleig (3 d’agost), el Festiuet de Coma-Ruga (9 d’agost), Ribes de Freser (13 d’agost), La Bisbal del Penedès (14 d’agost), el Rabolagartija de Villena (16 d’agost), Xàtiva (17 d’agost), Finestrat (22 d’agost), el Bioritme a Vilanova de Sau (23 d’agost), Juneda (24 d’agost), Navàs (26 d’agost), Bocairent (28 d’agost) i Vilafranca del Penedès (31 d’agost).


VIDEOS Auxili

 • AUXILI
  Parèntesi (videoclip)

  Play

 • AUXILI
  Diga-li! (videoclip)

  Play

 • AUXILI
  Hui la liem (2018)

  Play

 • AUXILI
  Foc i vent (Festivern 2016-17)

  Play

 • AUXILI
  No puc deixar-te (videoclip)

  Play

 • AUXILI
  L'ona (videoclip)

  Play

 • AUXILI
  Detonem l'estona (videoclip)

  Play

 • AUXILI
  Dolç atac (videoclip)

  Play

DISCOGRAFIA Auxili

AUXILIGuaret

AUXILI
Guaret

AUXILITresors

AUXILI
Tresors

AUXILIInstants cremant

AUXILI
Instants cremant

AUXILIDetonem l'estona

AUXILI
Detonem l'estona

AUXILIDolç atac

AUXILI
Dolç atac