Menú Achilifunk Sound System
| INICI | ACTUALITAT | CONCERTS | BIO | DISCOGRAFIA | VÍDEO |

"Chota", nou clip d'Achilifunk Sound System, featuring El Coleta!

Presentem el segon clip de 'Disco Jondo', el nou disc dels reis de la rumba del segle XXI

"Chota" és un hit de reggaeton rumbero amb theremins, wah wah i la participació del màxim exponent del kinkyexploitation de Vallekas: El Coleta!

'Disco Jondo' conté 12 noves perles amb col·laboracions de luxe i ja és disponible en digital i també en fantàstic vinil!

Un altre cop Txarly Brown donant continuïtat a un projecte inestable. Rumba marciana, robòtica i Asimoviana: d’això va el nou disc del Achilifunk Sound System “Disco Jondo” després de “Robot Caló”, editat l’abril de 2015. És el nou estadi de la seva tossuderia per continuar endavant en la indagació de les possibilitats musicals del llegat caló català, aquest ritme mestís mal anomenat Rumba Catalana que adaptava amb palmas i guitarres la música antillana, brasilera i afroamericana. Avui toca fer una nova passa i, sobretot, oblidar-se el corsé. A la merda la rumba, això és "Disco Jondo", etiqueta manllevada del mític “New Hondo” de El Turronero produït per Josep Llobell el 1980 i que serveix als Achilifunk per definir la suma improvable de música disco, funk & cante hondo, profund, terrible. Encara que no ho sigui.

Achilifunk Sound System encara són Sam Mosketón a la veu i guitarra ventilador, Jack Chakataga al que li surt dels nassos, el sempre genial Lalo López a la guitarra elèctrica i Txarly Brown trinxant-ho tot. Se’ls hi ha afegit un exèrcit de freaks que li donen un nou rotllo vocal. A sota teniu explicacions detallades de la gent a la que van anar atracant per a que col·laborés en aquest disc. Tots encantats i tots ho han fet de puta mare. El so del combo s’expandeix. Han avançat. A “Robot Caló” de 10 temes només n’hi havia un de propi, “Bombéalo”. En aquest “Disco Jondo”, dels 12 temes enregistrat... la meitat ja és seva!!! Com sempre han revisat clàssics als que han afegit el seu toc achilifunkeru i han començat a composar cançons pensant en el seu directe. El mètode ha estat senzill: Jack i Txarly cuinaven en privat, Lalo enviava les seves guitarres i Sam apareixia quan se’l requeria.

Les referències són múltiples, com ja proclamava el primer recopilatori on es formulava l’equació: això vol ser Soul Gitano al segle XXI. Allà on l’electrònica, el disco funk i el rock es troben amb palmas, guitarres i, a vegades, les veus dels gitanos catalans. I ara per fotre als ortodoxes: si una cançó té guitarra ventilador, palmas i està gravada per gitanos catalans... és Rumba Catalana o què merdes és? Doncs, a fotre’s: tots els temes d’aquest disc excepte un tenen ventilador i palmas. I l’únic track que no en té, està cantat per la gitana més jove que mai hagi gravat!!! Pato vene tú aquí!!!

Txarly Brown oct'2016

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM "DISCO JONDO" (2016)

LP vinil ed. limitada / Wah Wah / Achilisound 2016 / ACHSLP001
JA DISPONIBLE A SPOTIFY | iTUNES

A1. ADIVÍNALO 2’52” 108 BPM
(Agustín Abellan Malla) CHANGO 1978

Un altre deute pendent resolt. Volíem homenatjar a Chango, un altre dels pilars de la rumba d’aquí. El seu Adivínalo és un clàssic atemporal del repertori de Gràcia. Endevinalles simples (llengua, etc...) sobre una base de breaks panoramitzats de bossa nova jazzística, molta guitarra i molt teclat embolcallant el nostre estimat Sam Mosketón. Arrenca el disc.

A2. ¿QUE PASA? 4’28” 110 BPM
coneguda com: ME NO POP I/ QUE PASA - KID CREOLE
(Andy Hernández) COATI MUNDI 1980

No ets deejay si no coneixes aquest single clàssic del disco llatí yankee. Jack es va enamorar del tema arran del clip de Coati Mundi –percuta dancer que acompanya a Kid Creole i les Coconuts- durant el qual balla across Washington Square (NYC) i ens regala aquesta versió spanglish agitanada amb sabor tumbao i unes guitarres africanes Santanesques. Un homenatge al soul salsero (diguin-li Salsoul) en clau achilifunk.

A3. GUERRA 3’39” 115 BPM
coneguda com: CANCIONES PARA PERDER UNA GUERRA
(Lalo López / Chocadelia)

Al Lalo li faltava un tema amb el que sentir-se còmode cantant en directe. Seva és la veu i la lírica filosòfica del tema. Vam rescatar el malditisme de Chocadelia i vam reformar el rock-progressiu i anartista en disco sabadabada amb rap del Rodrigo d’At Versaris trencant l’esquema per alegrar una cançó trista. Ajuntar mort i guerra en una lletra. Fracàs garantit. De lo millor del disc. Mai ho entendreu.

A4. CHOTA 4’21” 78 BPM
(Carlos Closa, Jack Tarradellas, Ramses Gallego)

Una de nostra. Directament reggaeton rumbero amb theremin, guitarres wah wah i lletra obtusa del Txarly. L’atracament es converteix en un fracàs per culpa d’un conductor xivato. Sorpresa després del solo pervers del Lalo: arenga del copilot vocal de Jack Chakataga deixant anar escuma per la boca: joder, és El Coleta, màxim exponent del kinkyexploitation sound de Vallekas. Ens encanten les rotondes i els 124s!!!

A5. CHURRI 1’44”
(Jack Tarradellas, Alejandro Martinez)

Fixa’t tu quina parida: descojonaíca per la meva elasticitat de xica. Sobre una base deconstruida del nostre repertori en directe, Jack s’inventa un tema. Ara només ens cal algú que el canti. Señor Garbanzo!! That’s our man a Valladolid. La nostra meitat favorita de las Diploide broda un disco-rap ben cantadet. Un altre trenca-pistes instantani!

A6. PATO 5’00” 110 BPM
(Jack Tarradellas, Mia Tarradellas)

Tanquem la primera cara del disc amb un episodi musical per a infants. La filla del Jack, la Mia, amb poc més d’un anyet de vida comença la seva trajectòria musical. De casta le viene al galgo. No entenem el que diu, esperem que els nens sí que ho entenguin. La cantant més joves del planeta en vinil. I això què té d’achilifunk? És gitana. Mola. A tu amb un any i mig encara et queia la baba!

B1. NERAI UCHI 2’24” 140 BPM
coneguda com: SHARP SHOOTER - LINDA YAMAMOTO 1973
(Yu Aku, Shunizi Tokura)

Trasmutació del tema manga rock ié-ié japonès en quelcom de reggaeton lo-fi arrumbat amb palmas a supervelocitat. Cantat en japonès per les nostres homòlogues nipones Zukunasu Tiro / Zukunasu Sisters. E Nerai Uchi és una altra de les freakades que ens fa feliços, rics i famosos al Japó, on òbviament ens entenen molt millor que no pas aquí. Estava clar...

B2. ¿ES AMOR? 4’11” 122 BPM
coneguda com: IS THIS LOVE? - BOB MARLEY 1978
(Robert Marley) adapt. MANZANITA 2004

Revisió de la preciosa versió amb lletra adaptada que Manzanita va fer del hit clàssic de Bob Marley. Li hem canviat el patró rítmic a buleria ventilada sorda i invertida amb breaks atmosfèrics que fassegen d’esquena a la portentosa veu de Jonatan Ximenis, el prodigi vocal gitano de la nostra dècada. La suma fot tuf a chillouterio barato eivissenc. Cal recordar però que aquest Sound System va néixer a Las Dalias d’Eivissa, fet que justifica aquest so caspós balear.

B3. SUPERFREAK 3’31” 135 BPM
coneguda com: “SUPERFREAK”
(R. James, A. Miller) RICK JAMES 1981

Una altra versió vuitantera (i van quatre). Només ens ha faltat la cabra! Camela i l’horterisme digital vuitatentro niuyorkí de plexiglass es reuneixen en aquesta versió del clàssic de Rick James. L’autor de l’orgia és el nostre estimat Paco Mantecao, qui ja va participar als dos primers recopilatoris “Achilifunk” amb “Achilipú” i a “Más Achilifunk” amb “Ni más ni menos”. Aquesta vegada, sotmès a xantatge, l’hem tret de la cova i s’ha passat tres pobles!!! Un crack.

B4. DESPERTADOR 3’14” 94 BPM
(J. Erasmo Pamies) TERREMOTO 1972

Dolores Vargas “La Terremoto” passada de voltes. Aquí ens hem proposat explorar els límits fuzz i vocordians del Sound System. En directe és el nostre tema més acid rock. La versió es transforma en un engendro passant a ser una deformació turmentada i aberrant del clàssic rumber. La veu filtrada és la de Jack Chaktaga traqueotomitzat.

B5. O.R.N.I. 3’56” 115 BPM
(Carlos Closa, Jack Tarradellas, Lalo López)

La idea inicial d’aquest track era fer un tema Northern Soul. Se’ns va escapar de les mans quan el Jack va entendre malament les idees del Txarly. Quan li vam sumar una lletra que el Lalo havia escrit per un altre tema, es va embolicar la trocar definitivament. I a sobre l’hi vam fer cantar a la nostra estimada artista revelació Maria Cambray. Per rematar la feina li vam amputar estrofes. Així ha quedat... un despropòsit genial!!!

B6. CAÑA 4’38” 112 BPM
(Samuel García, Mikel Makala)

Per tancar el disc hem reciclat un jazz funk groovy de Makala sobre el qual en Sam Mosketón improvitza lletra, rap, tornades, guitarres, teclats i tot allò que li ve en gana amb la complicitat de l’inefable Jack Chakataga. La cirereta del pastís per a la nostra rosquilla petrolífera!


Notícies seleccionades actualitat grup, aquí!
Facebook grup


DISCOGRAFIA Achilifunk Sound System

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM Romandiñarme Camel

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
Romandiñarme Camel

ACHILIFUNK SOUNS SYSTEM amb EL GORDO DEL PURUCasiopony

ACHILIFUNK SOUNS SYSTEM amb EL GORDO DEL PURU
Casiopony

ACHILIFUNK SOUNS SYSTEM amb EL GORDO DEL PURUX Peteneras

ACHILIFUNK SOUNS SYSTEM amb EL GORDO DEL PURU
X Peteneras

ACHILIFUNK SOUND SYSTEMDisco Jondo

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
Disco Jondo

ACHILIFUNK SOUND SYSTEMRobot Caló

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
Robot Caló

BANDA ACHILIFUNKGitano Real

BANDA ACHILIFUNK
Gitano Real

ACHILIFUNKMás Achilifunk

ACHILIFUNK
Más Achilifunk

ACHILIFUNKAchilifunk

ACHILIFUNK
Achilifunk

VIDEOS Achilifunk Sound System

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Buenamente feat. Ximenis

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM amb EL GORDO DEL PURO
  Gas

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Superfreak feat. Paco Mantecao (Disco Jondo)

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Chota feat El Coleta (Disco Jondo)

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Hawayano (videoclip)

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Caramelos (directe)

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Hipster (videoclip)

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Feeling (directe)

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Qué mala suerte (directe)

  Play

 • ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
  Cocos (directe)

  Play

NOTÍCIES Achilifunk Sound System

 • “Fu Manchú” és la perla rumbero-jamaicana d’Achilifunk amb The Oldians

  Després del sisè àlbum del combo de rumba catalana del sXXI liderat per Txarly Brown, ‘Super Soul Gitano feat Ximenis’, aparegut la passada primavera, el guru de la rumba amenaça amb un enfilall de singles per aquesta tardor

  Obrim la llauna amb “Fu Man Chu” on Txarly Brown s’alia amb Sir J, guitarrista i alma mater de la perla jamaicana barcelonina The Oldians, per parir una adaptació immensa del clàssic “Fu Man Chu” de Desmond Dekker: file under Rumba Lounge alla Jamaicana

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System publica avui el seu nou disc “Super Soul Gitano” amb LA VOZ: Jonathan Ximenis dels Arrels de Gràcia

  Després de regalar-nos els singles d’avançament “Ni contigo ni sintigui” i “L’Espardenya sXXI”, Txarly Brown i els seus posen avui en circulació el seu nou disc titulat “Super Soul Gitano”

  El nou disc compta amb fins a 12 peces de rumba catalana del segle XXI amb versions de Bill Withers, Gino Paoli, Paul Anka, Manzanita Bob Marley, Godiego, El Gordo del Puru i més capitanejades per la personalíssima veu de l’estrella gitana barcelonina Ximenis

  “Super Soul Gitano” ja és disponible a totes les plataformes digitals i hi ha una edició de 300 còpies de vinil 12” que només arribarà a les millors botigues si no s’acaben les comandes a l’únic lloc disponible de moment: a Bandcamp

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System presenta “L’Espardenya XXI”, segon single+clip d’avançament del seu proper LP amb Ximenis

  Txarly Brown i els seus s’inventen, per accident, el Jazz Dance Rumbero en aquesta perversió de la mítica bossa nova rumbera “L’Espardenya” amb un Ximenis brillant a la veu

  El nou single dels mestres de la rumba catalana del sXXI compta a més amb Mr Freak Ska com a convidat especial al baix i el productor berlinès VoodooCut a l’empaque del mix

  El nou i setè àlbum d’Achilifunk Sound System, ‘Super Soul Gitano’, se’l cantarà de pé a pà el príncep de la rumba Ximenis, dels Arrels de Gràcia, i estarà dispo el 05/05/2022 en digital i vinil 12”

  Continuar llegint

 • Nou single 7” d’Achilifunk Sound System amb Poochyeeh de Sweet Barrio i el príncep gitano Ximenis!

  El nou artefacte sonor dels reis de la rumba catalana del sXXI surt en format vinil 7” i la bomba sònica de soul-flamenco-rumba dels catalans ja s’ha esgotat al Japó!

  La cara A inclou versió del tòtem de la Motown Johnny Bristol “I Wouldn’t Change a Thing” amb la meravellosa veu de Poochyeeh, cantant de Sweet Barrio

  A la cara B hi trobem un avançament del nou treball d’Achilifunk amb el príncep gitano barceloní Ximenis, en aquest cas un cover del clàssic “Ni contigo” del mític Manzanita

  Continuar llegint

 • The Ska EP: rumbes per reggae i ska de la mà d’Achilifunk Sound System en vinil 7”

  No estaban muertos, estaban en Kingston tomando Red Stripes: “The Ska EP” ja és disponible en digital i en vinil 7”, nou artefacte dels mestres de la rumba catalana del sXXI, Achilifunk Sound System”

  Txarly Brown i el seu combo de gitanets i paius catalans presenten 4 covers de clàssics de la rumba catalana passats pel sedàs jamaicà: Peret i el Pescaílla meets Prince Buster i Bob Marley

  Edició limitada, numerada i muntada a mà de 300x vinils de 7” amb 4 cogombres de Chacho, El Lebrijano, Bob Marley i Mr Freak Ska: fes-te amb el teu que les precomandes han volat!

  Continuar llegint

 • “Rumbaton Major – Puxi Remix” és el nou cogombrot d’Achilifunk Sound System, reis de la rumba catalana del sXXI

  Puxi (Tropical Galaxia) remixa el darrer hit de la colla paio-caló de Txarly Brown aquella original i homónima oda estiuenca a les nostres festes majors

  “Rumbaton Major – Puxi Remix” és una peça rodona per alegrar-nos la tornada al cole el setembre i (mig) acomiadar-nos de l’estiu de la millor manera: per rumbes, amb els subs en flames i movent el cul a l’envelat

  Achilifunk Sound System publiquen a més el divendres 17 de setembre el vinil 7” d’edició limitada i skinky reggae “The Ska EP” amb els preorders apunt d’acabar-se!

  Continuar llegint

 • The Ska EP: rumbes per reggae i ska de la mà d’Achilifunk Sound System en vinil 7”

  No estaban muertos, estaban en Kingston tomando Red Stripes: el 17 de setembre publiquem “The Ska EP”, nou artefacte dels mestres de la rumba catalana del sXXI, en digital i vinil 7”

  Txarly Brown i el seu combo de gitanets i paius catalans presenten 4 covers de clàssics de la rumba catalana passats pel sedàs jamaicà: Peret i el Pescaílla meets Prince Buster i Bob Marley

  Edició limitada, numerada i muntada a mà de 300x vinils de 7” amb 4 cogombres de Chacho, El Lebrijano, Bob Marley i Mr Freak Ska: pre-comandes ja disponibles…pilla’l ara i t’arribarà el dia 1SET a casa!

  Continuar llegint

 • ‘Romandiñarme Camelo’, nou disc d’Achilifunk Sound System, disponible a totes les plataformes i en vinil 12”

  Els reis absoluts de la rumba catalana del sXXI, Achilifunk Sound System, publiquen avui el seu sisè àlbum d’estudi el 10 d’octubre i te’l pots pillar aquí en vinil de 12” abans que siguin “collector item” a Discogs!

  ‘Romandiñarme Camelo’ té 10 nous talls més electrònics que rumberus i compta amb les veus femenines de Haruka Akamatsu, Dry Martina, Mati Pando (de Tilde), Alicia Maluquer (de Cola Jet Set) i les bèsties del turntablism DJ Fonki Cheff i Rosvil, entre altres!

  Continuar llegint

 • ‘Romandiñarme Camelo’, nou disc d’Achilifunk Sound System, ja disponible en precomanda

  Els reis absoluts de la rumba catalana del sXXI, Achilifunk Sound System, publicaran el seu sisè àlbum d’estudi el 10 d’octubre i des d’avui ja pots fer la comanda del teu vinil a la nostra botiga online

  Per celebrar la nova, avui us oferim un clip marca de la casa amb el darrer avançament del disc, “No, que no”, una rumba electrònica de tall clàssic que podrien haver signat Los Amaya des de Londres i que, com la vida misma, conté una lletra absolutament absurda ideal pels temps que vivim

  ‘Romandiñarme Camelo’ té 10 nous talls més electrònics que rumberus i compta amb les veus femenines de Haruka Akamatsu, Dry Martina, Mati Pando (de Tilde), Alicia Maluquer (de Cola Jet Set) i les bèsties del turntablism DJ Fonki Cheff i Rosvil, entre altres!

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System disparen “Moriremos”, cinquè single d’avançament del nou àlbum

  Els reis de la rumba catalana del sXXI no aturen la màquina amb el confinament i avui presenten “Moriremos”, una instrumental carregada d’scratchings a càrrec del mestre mundial de juggling DJ Fonki Cheff

  “Moriremos” havia de comptar amb la veu de Poochyeeh de Sweet Barrio però la pandèmia ha trinxat els plans inicials: bona cara i bona música, entre la ràbia i l’eufòria

  “Moriremos” és el cinquè single d’avançament de ‘Romandiñarme Camelo’, l’imminent nou elapé dels Achilifunk Sound System, després de “Final Rain”, “Pura Entraña”, “Pena & Magia” i el darrer cogombre “Sólo pienso en bailar”

  Continuar llegint

 • “Sólo pienso en bailar”: nou single + clip dels Achilifunk, reis de la rumba catalana del sXXI

  Achilifunk Sound System presenta el seu nou single + clip “Sólo pienso en bailar”, una bomba gitana que revisa el hit de northern soul de The Servicemen “I need a helping hand”: això és northern gipsy soul, amics!

  El remix en qüestió compta amb beat de l’inefable productor Mikel Makala i s’apodera de les pistes originals enregistrades pel conjunt de ié-ié barceloní Los Retrovisores

  “Sólo pienso en bailar” és el quart single d’avançament de ‘Romandiñarme Camelo’, l’imminent nou elapé dels Achilifunk Sound System, després de “Final Rain”, “Pura Entraña” i “Pena & Magia”

  Continuar llegint

 • Els reis de la rumba del segle XXI Achilifunk Sound System presenten “Buenamente”, primer single del seu imminent nou disc ‘Casiopony’

  ‘Casiopony’ conté 10 noves perles de rumba electrònica amb la participació especial del raper surienc El Gordo del Puru i estarà disponible en vinil 12” i en digital el 12 de desembre

  “Buenamente” ens porta la sorpresa de Jonatan Ximenis a la veu, aka El Tigre del Raspall aka el crooner de la rumba per excel·lència, tirant d’auto-tune en dosis gegantines: descarrega el single de gratis al Bandcamp fins el 12 de desembre!

  Ja està disponible també a Youtube el videoclip que acompanya el llançament, per les escales, d’aquesta nova entrega de la (nis)saga Achilifunkera... i et pots fer amb el vinil de 12” que sortirà el dia 12 per només 12€ a la nostra botiga online des de ja!

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System presenten 'X Peteneras' amb el Gordo del Puru el 7 de febrer a l'Apolo!

  La presentació oficial a Barcelona del nou disc dels genis de la rumba catalana del segle XXI, 'X Peteneras', amb la col·laboració del raper surienc El Gordu del Puru, serà el 7 de febrer a la sala [2] de l'Apolo!

  Continuar llegint

 • Ja disponible el segon single doble d’avançament del nou disc d’Achilifunk Sound System amb El Gordo del Puru!

  “Gas” i “Déu del flamenco” són les cançons triades per la formació pel seu segon single doble d’avançament del nou disc ‘X Peteneras’, després de “Miyagi” i “Rates”, on ja vam poder veure el featuring principal del nou disc: El Gordo del Puru

  Continuar llegint

 • “Rates”, segon clip del nou disc d’Achilifunk Sound System amb El Gordo del Puru!

  Després de “Miyagi”, avui ja és disponible el videoclip de “Rates”, la cara B del single doble d’avançament de ‘X Peteneras’, el nou disc d’Achilifunk Sound System amb la participació mortal del rapper surienc inventor de la "rumbasura" El Gordo del Puru

  Continuar llegint

 • Ja disponible el primer single doble d’avançament del nou disc d’Achilifunk Sound System amb El Gordo del Puru!

  “Miyagi” i “Rates” són les dues cançons del primer single doble d’avançament de ‘X Peteneras’, el nou disc d’Achilifunk Sound System amb la participació mortal del rapper surienc El Gordo del Puru

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System presenta l’explosiu remix “Chota Voodoocuts Macarramix” amb el rei del rap quinqui El Coleta

  Avui divendres 26 d’abril posem en circulació nou remix d’Achilifunk Sound System a totes les plataformes digitals i fantàstic videoclip

  Continuar llegint

 • "Chota", nou clip d'Achilifunk Sound System, featuring El Coleta!

  Presentem el segon clip de 'Disco Jondo', el nou disc dels reis de la rumba del segle XXI

  Continuar llegint

 • ‘Disco Jondo’, el nou disc d’Achilifunk Sound System, ja disponible!

  Els herois de la rumba catalana del segle XXI presenten la seva nova joia titulada ‘Disco Jondo’, en vinil 12” i digital!

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System aquest dissabte a la Setmana de la Rumba Catalana de Perpinyà!

  El mític combo encapçalat per Txarly Brown és dissabte un dels plats forts de la programació de la Setmana de la Rumba Catalana que comença dimarts a Perpinyà

  Continuar llegint

 • “Mala Suerte”, nou clip dels Achilifunk Sound System i aquesta setmana, dos concerts!

  El combo de rumba catalana del segle XXI posa en circulació avui clip artisanal de la versió del “Mala suerte”, inclosa a l’elapé ‘Robot Caló’

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System: tres directes d’hivern dins el Circuit Folc 2015!

  La rumba catalana del segle XXI s’apodera del Circuit Folc 2015 de la mà d’Achilifunk Sound System en tres dates de desembre!

  Continuar llegint

 • Achilifunk Sound System, aquest divendres a La Mercè... i més dates per la tardor!

  El combo de rumba catalana del segle XXI liderat per Txarly Brown continua les presentacions del seu darrer àlbum ‘Robot Caló’

  Continuar llegint

 • Avui dilluns ‘La rumba té molt poder’, combat de ventiladors a les Santes de Mataró!

  © foto Juan Miguel Morales

  Achilifunk Sound System, liderats per Txarly Brown, coprodueixen aquest espectacle de rumba electrònica vs rumba ortodoxa

  Continuar llegint

 • DJ Txarly Brown i Achilifunk Sound System molt en marxa aquest estiu! Contractació oberta!

  Aquest estiu serà ACHILI-SOUND o no serà! Us fem arribar un bon grapat de dates estivals de DJ Txarly Brown i d'Achilifunk Sound System, el quartet liderat per Txarly Brown als controls, Lalo López a la guitarra elèctrica, Sam Mosketón al ventilador i veus i Rambo a les percus (...)

  Continuar llegint