Valira continúa desgranant els temes del seu nou àlbum i ens presenta la versió acústica de “Rincón Salvaje”

Els valencians van presentar aquest diumenge 21 de març “Rincón Salvaje” en format acústic: una nova versió que van acompanyar amb un màgic i especial videoclip

D’aquesta manera, Valira segueix donant-li la volta a tots i cadascun dels temes del seu darrer àlbum ‘Supernova’, que va veure la llum el passat 12 de febrer i que es troba disponible a la nostra botiga online!

Un treball que presentaran durant aquest any en format acústic, en ciutats com Madrid, València, Vitoria-Gasteiz, Atarrabia, Málaga, Granada o Zaragoza, entre moltes altres


Escoltar VALIRA

           

Valira continúa desgranant el seu nou àlbum 'Supernova' i ens presenten l’acústic del seu tema “Rincón Salvaje”. Va ser aquest diumenge 21 de març quan, acompanyat per un espectacular i màgic videoclip enregistrat per Jonas Rossi, els valencians van mostrar aquesta nova versió d’un dels temes més íntims d’aquest segon disc.

Un àlbum que en poc més d’un mes, s’ha convertit en una de les grans joies d’aquest 2021. Va veure la llum el darrer 12 de febrer i en la seva primera setmana de vida, es va ficar en el número 19 de la llista dels 100 vinils més venuts arreu el territori nacional. A més, va irrompre en diferents playlists, tant d’Spotify com d’Apple Music, amb cançons com “Algo Invisible” o “Gravedad”. Un disc que va estar molt anhelat i que alçarà a Valira a un nou estament respecte a 'Ecos de Aventura', reflexant en ‘Supernova’ la gran evolució que han experimentat. Un treball completament rodó, que podreu trobar disponible a la nostra botiga online!.

D’aquesta manera, aquest “Rincón Salvaje” es suma al bon grapat d’especials videoclips que els valencians ens han regalan durant els darrers mesos, a més de ser la primera peça en acústic. Tal i com ells van assegurar, “és un petit avançament del què podreu veure als concerts de la gira acústica Supernova que hem estat preparant”. I és que, encara que falten dates per confirmar, al mes d’abril començaran a presentar aquestes noves composicions a la Moby Dick Club de Madrid; la Sala Off de València; la Jimmy Jazz de Vitoria-Gasteiz; la Sala Totem d'Atarrabia; La Trinchera de Málaga; a Granada; i al Centro Cívico Delicias de Zaragoza. Un petit tour amb el qual han arrasat, exhaurint les entrades en gran part de les ciutats confirmades. Més informació a www.valiramusic.com .

CD i VINIL 'SUPERNOVA' JA DISPONIBLES
Més info VALIRA
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Vídeo del primer avançament de l'àlbum 'Supernova'


Vídeo del segon avançament de l'àlbum 'Supernova'


Vídeo del tercer avançament de l'àlbum 'Supernova'CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MALUKS

MALUKS

OVIDI4

OVIDI4

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

ELANE

ELANE

OVIDI4

OVIDI4

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop